119
119
 ledige stillinger på Magisterjob
165
165
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
work-live-stay southern denmark

work-live-stay southern denmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 18-05-2020

WORK-LIVE-STAY SOUTHERN DENMARK SØGER NY VISIONÆR DIREKTØR

work-live-stay southern denmark søger en visionær og driftsikker direktør, der på sin egen måde kan videreudvikle foreningen og være med til fortsat at skabe værdi for vores medlemsvirksomheder.  Skibet er ladet med spændende opgaver og dygtige medarbejdere, nu søger vi blot det helt rigtige fyrtårn.

Hvad skal du?

work-live-stay southern denmark er en privat forening med rødder i det syddanske, som arbejder for at sikre optimale rammer for tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft for vores virksomheder, således at de har de bedste forudsætninger for at udvikle og vækste deres forretningsområder.

Direktøren har det overordnede ansvar for foreningens drift, personaleledelse, økonomi og resultater. Derudover forventes i markant grad at skabe og vedligeholde værdiskabende netværk mellem foreningens interessenter og medlemmer og derigennem bidrage til opfyldelse af foreningens strategi og formål.

De første opgaver for den nye direktør bliver:

 • Implementering og udmøntning af vores nye Strategi 2025
 • Udvidelse af medlems- samt samarbejdskredsen til at omfatte det nationale aspekt
 • Sikre den planmæssige progression i vores projektportefølje
 • Udvikling af nyt projekt omkring faglært arbejdskraft


Vi har til huse i et velfungerende kontorfællesskab i Dandy Business Park i Vejle Nord, hvor vi står 15 motiverede og kompetencetunge medarbejdere og venter på at byde vores kommende direktør og fyrtårn varmt velkommen.

Hvem er du?

Hvor du kommer fra er ikke ligeså væsentligt, som det du kommer med. Stillingen er kompleks og kræver mere end noget andet en bred erfaringsbaggrund, der gør direktøren i stand til at agere relevant, forståeligt og værdiskabende på tværs af offentlige og private virksomheder og andre aktører. Derudover har vi en forventning om, at du matcher flere af nedenstående parametre:

 • Stærk ledelseserfaring og resultater skabt i et samspil med kompetente vidensmedarbejdere.
 • En bred erfaring med enten ansættelse i eller tæt samarbejde med både den private og offentlige sektor.
 • Erfaring med at lede projekter og økonomistyring, gerne med offentlig funding fra EU-fondene.
 • Erfaring med at facilitere, netværksdanne og skabe stærke resultater på tværs af aktører.
 • Bred erfaring med virksomhedssamarbejdet både lateralt små og store virksomheder og vertikalt alle ledelsesniveauer.
 • Faglige kvalifikationer indenfor foreningens strategiske fokusområder og gerne viden om erhvervsudvikling.
 • Stærke kommunikative evner i både det interne og eksterne rum.


Der er ingen tvivl om at du lyser i mørket, du kan sætte retning, tage beslutninger og du går målrettet mod at vi sammen skaber resultater. Du er visionær, kan lide forandringer og tror på missionen. Du kan stå roligt i modvind og ikke mindst gøre andre nysgerrige på vores arbejde og give medvind med dine relationelle evner og ønsker om at tage andre med på vores kurs. Du vil være med til at skabe værdi og det du laver har en særlig betydning for dig. Passion er det der driver dig frem og du kan skabe og bevare netværk og er en der bliver lyttet på, fordi det du siger er væsentligt.

Hvem er vi?

Foreningen er en netværksorganisation, der skaber resultater gennem samarbejde med medlemmerne og andre væsentlige aktører indenfor vores fokusområder. Vi har en stor bevidsthed om at vi kun lykkes med og gennem andre, og at WLS altid skal søge de værdiskabende samarbejder.

Vi er et medlemsfinansieret projekt- og videnshus, der løser vores udviklingsopgaver under forudsætning af, at der kan sikres finansiering via erhvervsfremmesystemet og vores medlemskreds og eventuelle private fonde.

Foreningen er indenfor de sidste år gået fra at have 4 medarbejdere til nu at have så stor udviklingskapacitet, at der er ansat ca. 15 medarbejder med 2-4 yderligere i uddannelses- og beskæftigelsespraktikker.

Foreningens bestyrelse er kendetegnet ved dels en bred sammensætning, og dels ved en markant repræsentation af de stærkeste stemmer fra alle grene af vores arbejde. Der er 15 dedikerede medlemmer af bestyrelsen, heraf flere der har været med i arbejdet i mange år.

Hvor skal jeg søge?

Ønsker du yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand, Lene Borregaard på +45 7663 1107.

Ansøgningsfristen er 4. juni 2020, kl. 08:00. Du skal sende din ansøgning med CV og eventuelle bilag til km@worklivestay.dk.

Link til job og kravprofil som PDF:  
https://work-live-stay.dk/foreningenwls/wp-content/uploads/2020/05/Job-og-kravprofil-Direktoer-til-work-live-stay.pdf


Du kan læse mere om work-live-stay på vores hjemmeside:
https://work-live-stay.dk/foreningenwls/.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

work-live-stay southern denmark

Lysholt Allé 6
7100
Vejle
Praktisk information
Oprettet:
18-05-2020
Udløber:
04-06-2020
Kviknummer:
LJA-80290045
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Sekretærteam
Aalborg, Nordjylland
Frist:
05-06-2020
Randers Social- og Sundhedsskole
Randers, Østjylland
Frist:
09-06-2020