80
80
 ledige stillinger på Magisterjob
139
139
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BRANDBJERG HØJSKOLE

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 23-10-2019

Vil du undervise i Friluftsliv og idræt i et internationalt højskolemiljø (barselvikariat)

Brandbjerg Højskole søger en barselsvikar til vores mange fag indenfor Friluftsliv, Idræt og Leg fra 1.2.2020 -31.1.2021. Vi søger en højskolelærer, der kan undervise i mange forskellige former for friluftsliv og idræt, da vi tilbyder knap 20 forskellige fag i løbet af skoleåret indenfor denne genre, fra klassisk turfriluftsliv til adventuresport, klatring, træning og sundhed, mountainbike, mv.

Du kan læse mere om fagmiljøerne her:

https://brandbjerg.dk/friluftsliv-2/

https://brandbjerg.dk/idraet-og-leg/

Som højskolelærer tilrettelægger du undervisningen i fagene med henblik på elevernes læring og dannelse i forhold til friluftsliv, idræt, natursyn og bæredygtighed. Du arbejder enten på egen hånd i forberedelse og afvikling af undervisningen, eller i samarbejde med vores faste lærerstab. Du har mulighed for at præge undervisningen ud fra dine interesseområder og evner i dialog med de øvrige lærere i fagmiljøet.

 

Brandbjerg Højskole

Brandbjerg Højskole er en ambitiøs, stor og mangfoldig skole, med mange sideløbende aktiviteter i såvel vores konferencecenter, korte kurser som på vores lange kurser. Vi er 35 fastansatte ildsjæle, som er med til at skabe et levende og livligt arbejdsmiljø i en kreativ og vedkommende atmosfære. Vores kerneværdier centrerer sig om det mangfoldige møde, bæredygtighed i eget liv og i samfundslivet, samt den visionære horisont og modet til af drømme stort og gøre noget ved det!

 

Vores forventninger

Du har uddannelse og erfaring indenfor friluftsliv og idræt, herunder de nødvendige instruktøruddannelser, der gør det muligt for dig at undervise i fx klatring (inde/ude), kajak, MTB, vinterfjeld og ski, etc. Det er en fordel du har nogen undervisningserfaring. Vi forventer, at du kan samarbejde med de faste lærere undervisningen.

Gode engelskkundskaber er et krav. Vi har 15-25 % internationale elever, så en del af undervisningen vil foregå på engelsk og du skal kunne begå dig i et internationalt miljø med mange kulturer.

Praktisk

Barselsvikariatet starter den 1.2.2020 og løber frem til 31.1.21. Ansættelsen er på deltid (70 %) med mulighed for i nogle perioder at øge ansættelsesgraden, hvis du har mod og evner til at indgå i vores mentorgruppe og hjælpe sårbare elever igennem et højskoleophold.

Stillingen aflønnes efter Bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for forstandere, viceforstandere og lærere ved folkehøjskoler.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte viceforstander Rane Baadsgaard Lange på rbl@brandbjerg.dk.

Ansøgningen sendes til bh@brandbjerg.dk (IKKE til viceforstanderen).

Ansøgningsfristen er den 21.10.2019 kl. 12 samtaler afholdes i uge 44.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Kontakt

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300
Jelling
Praktisk information
Oprettet:
23-10-2019
Udløber:
21-11-2019
Kviknummer:
LJA-76731069
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Frist:
01-08-2020