51
51
 ledige stillinger på Magisterjob
100
100
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-12-2019

Vidensstøttemedarbejder til Serviceindgang i Koncernservice - barselsvikariat

Vil du være med til at udvikle vores vidensstøtteløsning, som er et vigtigt værktøj i udviklingen af en ny samlet Serviceindgang, hvor medarbejderne skal rådgive og vejlede brugerne på tværs af de forskellige fagområder i kommunen?

I Serviceindgangen hos Koncernservice modtager vi henvendelser indenfor tre områder: løn- og personaleadministration, finans/økonomi og opkrævning/gældsvejledning. Serviceindgangen får henvendelser fra kolleger i Københavns Kommune, leverandører til kommunen samt virksomheder og borgere i kommunen.
Serviceindgangen er for nylig samlet i et kontor og skal udvikle os fra, at medarbejderne har supporteret på hver sit fagområde til at kunne supportere på tværs af fagområderne. Et vigtigt værktøj i den forbindelse bliver vidensunderstøttelse.

Jobbeskrivelse ansvarsområde
Du bliver en del af vores af knowledge-gruppe, som står for udviklingen af vidensartikler til vores vidensdatabase Responza. Gruppen kommer til at bestå af dig og en anden tværgående medarbejder, samt redaktører fra hvert af fagområderne.

Vidensartiklerne skal sættes op i et ensartet design (skabelon), som letter medarbejderne i arbejdet og understøtter dem i support på tværs af faglighederne. Vi skal konvertere en stor del eksisterende artikler til nyt design, ligesom du skal være med til at skrive et stort antal nye korte letforståelige artikler.

Din rolle
Du støtter det tværgående arbejde og vil indgå i arbejdet med både at konvertere de eksisterende artikler og udarbejde nye artikler. Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med redaktørerne med faglig viden indenfor områderne og den anden tværgående medarbejder på området.

Din profil
Vi forestiller os, at du har erfaring med skriftlig formidling, særligt at kunne formidle faglige tekster i et let forståeligt og overskueligt sprog og design.

  • Du er rutineret i Microsoft Office
  • Du arbejder struktureret, er en god planlægger og du trives både i at sikre de daglige leverancer, men har også blik for fremtiden og har lyst til at udvikle processer
  • Du har stærke kommunikative evner både skriftligt og mundtligt
  • Du er nem at omgås, er positiv og løsningsorienteret og går gerne forrest til gavn for fællesskabet
  • Du kan tænke innovativt og brænder for at skabe gode og smarte løsninger, der i sidste ende kommer kommunens borgere til gavn
  • Det vil være en fordel, hvis du kender til Responza, vores vidensdatabase, og i øvrigt har kendskab til Københavns Kommune
Ansættelsesforhold
Stillingen, som er et barselvikariat, ønskes besat medio januar 2020.
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger
Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, kan du kontakte kontorchef Anders Porse på 2677 0236.

Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 19. december 2019

Om Koncernservice
Koncernservice er et af landets største fællesadministrative centre. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med styring af økonomi, løn- og personaleadministration. Det er vores mål at effektivisere og optimere administrative arbejdsgange og sikre et højt serviceniveau, så kommunens 45.000 medarbejdere kan koncentrere sig om at levere velfærdsydelser af høj kvalitet. Vi er ca. 700 ansatte.
Læs mere om os på: www.koncernservice.kk.dk.

Kontakt

Koncernservice og Koncern IT

Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf: 33172200
Praktisk information
Oprettet:
05-12-2019
Udløber:
19-12-2019
Kviknummer:
LJA-78022169
Jobtype:
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
13-08-2020
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Hillerød, Nordsjælland
Frist:
17-08-2020