35
35
 ledige stillinger på Magisterjob
84
84
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus Katedralskole

Aarhus Katedralskole

|
Østjylland
|
Indrykket 24-11-2020

Vicerektor til Aarhus Katedralskole

Aarhus Katedralskole danner ramme om mange hundrede års historie. Skolen har altid ligget placeret samme sted, og var oprindeligt kaldet Aarhus Latinskole. Katedralskolens oprindelse er tæt knyttet til Domkirken. Det hele startede i 1195 - og i dag er vi 100 ambitiøse og dygtige medarbejdere og over 830 elever fordelt på 30 klasser.

Vicerektor til Aarhus Katedralskole

En unik ledelsesudfordring på en moderne skole med en særlig historisk glød -

Midt i midtbyen i Aarhus

 

Hele mennesker i et stærkt fagligt miljø

Aarhus Katedralskole er en helt særlig uddannelsesinstitution med historie og et stærkt værdigrundlag, der giver eleverne mulighed for at udvikle sig til hele mennesker i et stærkt fagligt miljø. Værdierne, der mærkes i skolens daglige virke, er:

 • Faglig fordybelse

 • Demokrati

 • Rummeligt fællesskab

 • Kreativt miljø               

 • Udadrettede aktiviteter

 


Vi søger en vicerektor, der motiveres af og evner at bidrage til dette værdigrundlag - sammen med ledelseskollegaerne og medarbejderne, og som vil være med til at videreudvikle en allerede meget velfungerende uddannelsesinstitution og arbejdsplads med et markant fagligt engagement og høj trivsel blandt ansatte og elever.

 

Stillingen som vicerektor

Vicerektor er rektors tætte(ste) sparringspartner og stedfortræder. Ledelse på Katedralskolen er holdspil, og lederteamet består af tre uddannelsesledere, vicerektor og rektor, der har et tæt og tillidsfuldt samarbejde om den samlede ledelsesopgave. Der er en række spændende og udviklende ledelsesopgaver i stillingen, både udviklings- og driftsopgaver, herunder økonomistyring, samt personaleledelse, projektansvar og medvirken ved den strategiske udvikling af skolen.

Du får i stillingen særdeles gode muligheder for at udvikle dig selv og dit lederskab i et velfungerende ledelsesteam, og for at bidrage til og sætte dit præg på udviklingen af en helt særlig institution.

Forventningerne til vicerektor er tilsvarende høje.

I din bagage har du (formentlig) allerede 1) undervisningskompetence i et eller flere gymnasiale fag, 2) erfaring med gymnasie-administrative opgaver og interesse for økonomistyring, 3) erfaring med skoleledelse og skoleudvikling og 4) en masteruddannelse i ledelse.

Som menneske og leder kan man kende dig på:

 • pædagogisk engagement og udviklingskraft

 • gode samarbejdsevner og fleksibilitet

 • gode kommunikations- og formidlingsevner

 • stor arbejdskapacitet og effektivitet

 • initiativ og energi

 • overblik

 • evne til at afslutte sager

 • personlig integritet

 • godt humør

 

 

Du er velkommen til i fortrolighed - at kontakte direktør Jan Kjeldsmark, Mercuri Urval på telefon 4073 4950 og/eller rektor Lone Eibye Mikkelsen på telefon 2812 8265 for yderligere information. Du kan læse mere om Aarhus Katedralskole på www.akat.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til relevant overenskomst.

Tiltrædelse pr. 1. marts 2021.

Ansøgning

Du kan søge stillingen via Mercuri Urvals hjemmeside her hvor du kan uploade ansøgning og CV (referencenummer: DK-07915).

Ansøgningsfristen udløber den 4. januar 2021 kl. 10.00. Ansættelsessamtaler afholdes den 14. januar og den 20. januar 2021. Der vil mellem 1. og 2. samtale blive foretaget en ledervurdering.

 

 

 

Kontakt

Aarhus Katedralskole

Skolegyde 1
8000
Aarhus C
Danmark
Tlf: 89 12 34 00
Praktisk information
Oprettet:
24-11-2020
Udløber:
04-01-2021
Kviknummer:
LJA-81418062
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Sorø Kommune
Sorø, Vestsjælland
Frist:
22-01-2021
Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering
København, Storkøbenhavn
Frist:
17-01-2021