115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
198
198
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen

|
Fyn
|
Indrykket 03-10-2018

Vicedirektør til Miljøstyrelsen

Om os 

Miljøstyrelsen er faglig styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet, der bistår minister og departement med det faglige grundlag m.m. for ministeriets arbejde. Styrelsen forvalter en lang række nationale og internationale regler om miljø- og naturbeskyttelse og træffer som national myndighed afgørelser på en række af disse områder. Miljøstyrelsen er fagligt forankret i fire faglige centre for hhv. rent vand, rig natur, sikker kemi og grøn produktion, samt et center for stabsfunktioner. Miljøstyrelsen har fra april 2019 hovedkontor i Odense og er organiseret i 23 enheder med mere end 900 medarbejdere, heraf er ca. halvdelen placeret i lokale enheder landet over. Direktionen består af en direktør og tre vicedirektører. 

 

Om jobbet 

Miljøstyrelsen søger en vicedirektør for natur-, virksomheds- og erhvervsområdet. Stillingen er fra april 2019 placeret i styrelsens hovedsæde i Odense. Du vil få ansvaret for styrelsens opgaver omkring naturbeskyttelse, virksomhedsregulering og cirkulær økonomi samt en række decentrale overvågnings- og virksomhedsenheder. 

 

Enhederne varetager en række faglige opgaver, som har tilknytning til reguleringen i det åbne land, til miljøreguleringen af større danske virksomheder og til fastlæggelsen af rammerne for udviklingen af den cirkulære økonomi og affaldsområdet samt dele af vand- og naturovervågningen. 

 

Du vil skulle indgå i et tæt og konstruktivt samspil med den øvrige direktion om den samlede ledelse og udvikling af Miljøstyrelsen. Fordeling af ansvar for styrelsens faglige områder kan justeres, hvis der opstår behov for det. 

 

Om dig 

Du har godt kendskab til natur- og miljøområdet og ledelseserfaring fra et departement, en styrelse eller en anden større organisation. Din ledelseserfaring er bred og gerne på direktionsniveau og omfatter også erfaring med forandringsprocesser, herunder gerne også med digitaliseringsprocesser. Du har god politisk fornemmelse og stærke forvaltningsmæssige kompetencer. Vi lægger vægt på, at du er i stand til at fylde rummet med klar og overbevisende kommunikation. Du har et godt hoved, og du interesserer dig levende for ledelse af mennesker og udvikling af organisationer. Dialog er et vigtigt arbejdsredskab for dig, og du er dygtig til at skabe tillidsfulde relationer. 

 

Du skal være indstillet på at indgå i et tæt, forpligtende og humørfyldt samarbejde med resten af direktionen. Vi har hver vores ansvarsområder men lægger vægt på, at de væsentligste beslutninger træffes i fællesskab. Vores ambition er at være rollemodeller for et tæt samarbejde på tværs af styrelsens ansvarsområder og på tværs af ministeriets institutioner. 

 

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker som vicedirektør i staten og er i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelser af chefer i staten med en grundløn efter løngruppe 2 på årligt kr. 634.227 i aktuelt niveau. Herudover vil der være mulighed for at aftale individuelle tillæg. Ansættelsen vil som udgangspunkt ske på åremålsvilkår. Hvis du i forvejen er tjenestemand, vil ansættelse som tjenestemand kunne finde sted i LR 38. For tjenestemænd stiles ansøgningen til Dronningen. 

 

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Odense. 

 

Yderligere oplysninger

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Direktør Lars Hindkjær på tlf. 7254 4106. 

 

Sådan søger du stillingen 

Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning og CV senest den 17. oktober 2018.   Vi forventer at holde 1. samtale den 25. og 26. oktober 2018 og 2. samtale den 29. oktober 2018. Der vil indgå test i rekrutteringsforløbet. 

 

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og 10 enheder over hele landet.

Kontakt

Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøstyrelsen

Englandsgade 25
5000
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-10-2018
Udløber:
17-10-2018
Kviknummer:
LJA-66212029
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Miljø
Beliggenhed
Lignende job