162
162
 ledige stillinger på Magisterjob
310
310
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
GEUS

GEUS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 08-03-2019

Vi søger udviklere til vores geologiske datacenter

GEUS er nationalt center for geologiske data. Vi skal sørge for, at kort og data om den danske og grønlandske undergrund lagres sikkert og er tilgængelige for myndigheder, undervisningsinstitutioner, virksomheder og borgere.

Vores hovedopgaver er at opbygge og drive databaser for geologiske data for Danmark og Grønland samt at stille disse data til rådighed for interne såvel som eksterne brugere, herunder offentligheden. Det drejer sig om data om grundvand, olie & gas, grønlandske mineraler, danske råstoffer, Grønlands indlandsis og mange andre emner. Data stammer fra boringer, feltarbejde og geofysiske undersøgelser, og i databaserne ligger der både rådata, tolkninger, digitale dokumenter samt 3-dimensionelle modeller af undergrunden.

Vi står over for mange spændende opgaver, og vi har brug for to nye medarbejdere til at styrke vores database-team. De primære opgaver for begge udviklere vil være relateret til udvikling og drift af vores store geologiske fagsystemer, der benyttes til vedligeholdelse og formidling af data om den danske og grønlandske undergrund. Som udvikler vil du vil komme til at indgå i et væld af spændende projekter på tværs af hele GEUS, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med det forskningsbaserede geologisk fagmiljø samt med andre myndigheder.

Database-udvikler

Dine primære opgaver som database-udvikler vil være relateret til udvikling og drift af vores store geologiske databaser. Du vil specielt komme til at arbejde med Oracle og PostgreSQL på den tekniske såvel som den indholdsmæssige side, men du vil også blive involveret i applikationsudvikling samt opgaver inden for bl.a. systemdesign, datamodellering, kravspecificering og projektledelse.

Java-udvikler

Dine primære opgaver vil være relateret til udvikling og drift af web- og desktop-applikationer op imod de geologiske databaser. Du vil specielt komme til at arbejde med Java, JavaScript og SQL, men vil også få opgaver inden for bl.a. systemdesign, kravspecificering og projektledelse.

Dine kvalifikationer

Du har en datalogisk eller en naturvidenskabelig uddannelse og/eller du har arbejdet med geologiske data eller andre miljødata i en tidligere sammenhæng. Du skal have erfaring med relationelle databaser og programmering med java- og JavaScript-teknologier. Erfaring med GIS og spatielle data vil være en fordel.

Vores primære database er Oracle og vores primære programmeringssprog er Java. I Java arbejder vi med webudvikling i bl.a. Java EE, Glassfish, JSF, Primefaces og javascript. Vi har SOAP og REST webservices og enkelte desktop applikationer i Swing. Endvidere arbejder vi med PostgreSQL, PostGIS, Delphi, microservices, FME, UML, AJAX, HTML, XML, MapServer, Geoserver, ArcGIS og QGIS..Afdelingen er for nylig begyndt at kigge på mulighederne for at benytte kunstig intelligens i databehandlingen, så hvis du har erfaring inden for området vil det også være en fordel.

Du kommer til at holde mange bolde i luften og gode samarbejdsevner er en forudsætning.

Afdeling for Data & IT

Opgaverne er organiseret i database-gruppen under Afdeling for Data & IT. Gruppen består p.t. af 10 medarbejdere, der har bred erfaring med drift og udvikling af databaser samt web- og desktop-applikationer. Gruppen arbejder tæt sammen med GIS-gruppen, der har ansvaret for bl.a. udarbejdelse af geologiske kort og andre GIS-produkter fra Danmark og Grønland samt tilgængeliggøre disse for brugerne på og udenfor GEUS.

Vi har både interne og eksterne brugere. De interne er primært forskere, mens de eksterne er fra styrelser, kommuner, regioner, olie- og mineindustrien, universiteter, skoler, den brede offentlighed. Vi er involveret i en lang række internationale projekter samt i udvikling af internationale standarder for udveksling af geologiske data.

Vi tilbyder

  • Et levende og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger
  • Alsidige arbejdsopgaver og gode muligheder for selv at få indflydelse på dem
  • Udviklingsmuligheder og adgang til kurser og anden efteruddannelse
  • Familievenlig arbejdsplads med flextidsordning
  • Et aktivt foreningsmiljø med personale- og kunstforening
  • Motionscenter med tilknyttet fysioterapi på arbejdspladsen

Løn og ansættelsesforhold

I henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante forhandlingsberettigede faglige organisation. Ansættelsesområdet er Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet med tilhørende institutioner.

Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv, og opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Mikael Pedersen på tlf. 91 33 39 53, e-mail: mp@geus.dk eller Martin Hansen på tlf. 91 33 39 75 e-mail: mh@geus.dk.

Ansøgning

Ansøgningen skal være vedlagt et CV, samt relevante eksamenspapirer og evt. kontaktoplysninger på referencepersoner (max. 2). Angiv gerne hvilken udviklerstilling du er interesseret i.

Ansøgning sendes via GEUS hjemmeside www.geus.dk under Job og skal være GEUS i hænde senest fredag den 29. marts 2019, kl. 12.00.

Ansøgninger modtaget efter tidsfristen vil ikke blive taget i betragtning.

The Geological Survey of Denmark and Greenland (GEUS) is an independent and internationally oriented research institution within the Danish Ministry of Climate-, Energy and Building, and is part of Geocenter Denmark. GEUS also acts as consultant to public authorities and individuals within nature, climate, environment, energy and mineral resources. GEUS is responsible for the scientific exploration of the geology in Denmark and Greenland including shelf areas. GEUS maps, acquires and monitors data, informs the public about geological matters and is the national geological data centre.

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) er en uafhængig og internationalt orienteret forskningsinstitution under Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet og en del af Geocenter Danmark. GEUS forsker og rådgiver offentlige myndigheder og private inden for natur, klima, miljø, energi og råstoffer. GEUS er ansvarlig for den videnskabelige udforskning af geologien i Danmark og Grønland med sokkelområder. GEUS kortlægger, overvåger og indsamler data, formidler om geologiske forhold og er nationalt geologisk datacenter.

Kontakt

GEUS

Øster Voldgade 10
1350
København
Danmark
Tlf: 3814 2000
Praktisk information
Oprettet:
08-03-2019
Udløber:
29-03-2019
Kviknummer:
LJA-71393076
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Analyse,
Forskning og undervisning,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Biblioteket Frederiksberg
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
01-06-2019
Slots- og Kulturstyrelsen
København, Storkøbenhavn
Frist:
31-05-2019