33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Roskilde Kommune

Roskilde Kommune

|
Midtsjælland
|
Indrykket 22-02-2021

Vi søger erfaren medarbejder til opgaver inden for Jord- og Grundvandsområdet

Roskilde Kommune byder på spændende og udfordrende opgaver inden for miljøområdet. Dine opgaver omfatter myndighedsopgaver inden for jordforureningsområdet, herunder påbudsvurderinger, behandling af 8-tilladelser, tilsyn med forureningssager, bæredygtig jordhåndtering mv.

Du vil blive ansat i Miljø- og Byggesagsafdelingens team Jord og Grundvand, som hører under direktørområdet By, Kultur og Miljø.

Arbejdsopgaver

 • Sagsbehandling og kommunikation om byggeri på forurenede grunde med vurdering af risiko ift. indeklima, kontakt og grundvand. 
 • Vurdere og udarbejde påbud til forurenere om undersøgelse og oprensning af forurening.
 • Rådgive internt ifm. forureningsundersøgelser ved køb og salg af kommunale ejendomme samt ved kommune- og lokalplanlægning.
 • Fokus på bæredygtig jordhåndtering og jordhåndteringsplaner.
 • Indgå i teamets øvrige opgaver vedrørende beskyttelse af grundvand og drikkevand, sagsbehandling i forhold til råstofindvinding i det omfang det er muligt.


Hvem er du?

 •  Du har en relevant AC uddannelse med solid myndighedserfaring inden for   ordforureningsområdet, herunder udarbejdelse af påbud og erfaring med byggeri på forurenede ejendomme.
 • Du har erfaring med vurdering af videregående undersøgelser, indeklima- og risikovurdering samt rådgiverstyring.
 • Du har erfaring med at kommunikere med udviklere og entreprenører.
 • Du er indstillet på, at fortsætte et godt og konstruktivt samarbejde med Region Sjælland ifm. jordforureningssager, lossepladssager, råstofområdet samt med erhvervsområdet og borgerne.
 • Du har lyst til at fordybe dig i fagligt komplekse problemstillinger, og fokus på at levere resultater og kan prioritere din tid i en hverdag præget af mange sager og fokus på af få afsluttet opgaverne.
 • Arbejder helhedsorienteret og er bevidst om, hvornår andre skal inddrages og kan navigere i en politisk ledet organisation.
 • Du har et godt humør, er engageret, resultatorienteret og god til at samarbejde og indstillet på at indgå i et team, hvor vi sammen løfter opgaverne.


Hvem er vi?

Vi tilbyder et alsidigt og udviklende job på en arbejdsplads med et godt socialt og fagligt miljø. Du vil indgå i Jord- og Grundvandsteamet, hvor høj faglighed og fælles ansvar for teamets opgaver vægtes højt. Vi har en uformel omgangstone, med fokus på den gode trivsel og kompetenceudvikling. Teamets opgaver er de kommende år præget af mange sager som følge af høj byggeaktivitet og byfortætning sideløbende med udarbejdelse af indsatsplaner for grundvandsbeskyttelse.

Roskilde Kommune er en spændende kommune præget af vækst. Vi er en travl arbejdsplads, hvor mange interesser skal balanceres i opgaveløsningen og styrer efter, at der opnås resultater. Kommunen tilbyder fleksibel arbejdstid, sundhedsordning og en god kantineordning.

Løn og ansættelsesforhold:

Stillingen er til besættelse 1. juni 2021. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og med aflønning efter kvalifikationer.

Ansættelsesprocessen 


Ansøgningsfrist er den 22. marts 2021 klokken 12.00
1. samtale afholdes i uge 15. Der vil eventuelt blive afholdt 2. samtale derefter.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Julie Nyrop Albers på telefon 4631 3783 eller afdelingschef Kim Dahlstrøm på telefon 4631 3401.

I Roskilde Kommune sætter vi borgeren først. Vi handler, tager ansvar og skaber velfærd sammen. Vi prioriterer høj faglighed og engagement og skaber resultater, der giver mening for vores borgere. Det gør vi gennem tillid og mod. Roskilde Kommune har 87000 borgere og er en attraktiv og meningsfuld arbejdsplads for i alt 7500 medarbejdere.

Kontakt

Roskilde Kommune

Rådhusbuen 1
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-02-2021
Udløber:
22-03-2021
Kviknummer:
LJA-81744969
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Miljø
Beliggenhed
Lignende job
Københavns Professionshøjskole, Kronprinsesse Sofies Vej
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
22-04-2021
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
København, Storkøbenhavn
Frist:
05-05-2021