56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
99
99
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejdirektoratet - København

Vejdirektoratet - København

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 29-11-2019

Vejdirektoratet søger stærk formidler med interesse for trafiksikkerhed og cykling

Afdelingen Trafiksikkerhed og Cykling arbejder med statistik om trafikulykker og med analyser af cykeltrafik og trafiksikkerhed. For hele tiden at forbedre trafiksikkerhedsarbejdet udarbejder vi en mængde nye analyser og rapporter hvert år, og vi savner en kollega, som kan hjælpe os med den faglige formidling.

 

Dine opgaver

Vi har brug for din hjælp til:

 

  • Vi skriver publikationer, som har brug for korrekturlæsning og struktur

  • Vores del af hjemmesiden Vejdirektoratet.dk mangler en ansvarlig for opdateringer

  • Vores årlige konferencer om trafiksikkerhed og cykling mangler en deltager til planlægningen

 

 

I samarbejde med vores kommunikationsafdeling skal du bistå med:

 

  • Udarbejdelse af pressemeddelelser om ulykkesstatistik, som savner nye vinkler på data

  • Support til vores talspersoner, som formidler til/i medierne, blandt andet i form af presseberedskab og de gode historier

 

 

Du bliver tilknyttet afdelingen for Trafiksikkerhed og Cykling, men du vil få tæt samarbejde med andre dele af Vejdirektoratet, herunder vores kommunikationsafdeling. Du skal også forvente at få kontakt til Transport- og Boligministeriets departement i forbindelse at levere f.eks. citater til pressemeddelelser og lignende til bl.a. transportministeren.

 

Din profil

Du har en samfundsfaglig eller kommunikationsfaglig uddannelse på kandidatniveau. Du må gerne have erfaring fra arbejde i det offentlige, enten i staten eller i en kommune.

 

Du kommer til at arbejde tæt sammen med projektlederne og trafiksikkerhedseksperterne i afdelingen. Det er derfor vigtigt, at du har statistisk forståelse og har lyst til at arbejde tværfagligt. Du skal have lyst til at udfordre, når du finder det nødvendigt i forhold til din formidlingsopgave.

 

Du trives i et miljø, hvor hverdagen indimellem er uforudsigelig.  Du er vant til at tage ansvar for at få opgaverne løst, både alene og i samarbejde med andre. Det er vigtigt, at du sætter pris på den nørdede faglighed og har analytisk sans, så du kan trække essensen ud af større datamateriale og formidle det på en forståelig, overskuelig, målrettet og interessant måde. Du er effektiv og i stand til hurtigt at formulere anvendelige budskaber, når medierne kontakter Trafiksikkerhed og Cykling.

 

Om os

Du bliver en del af en udviklende arbejdsplads med 20 engagerede, erfarne og fagligt dygtige medarbejdere. Vi er inddelt i tre faglige teams: Data og kommunikation, Trafiksikkerhed samt Cykeltrafik. Vi har masser af samarbejde på tværs, og afdelingen er kendetegnet af godt humør.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

 

Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen for Trafiksikkerhed og Cykling, Carsten Niebuhrs gade 43, 1577 København V.

 

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

 

Hvis du vil høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Marianne Foldberg Steffensen på telefon 7244 3222 eller mail: mast@vd.dk.

 

Er du interesseret?

Send din ansøgning hurtigst muligt eller senest søndag den 15. december 2019. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

 

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

 

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

 

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

 

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.

Kontakt

Vejdirektoratet - København

Carsten Niebuhrs Gade 43
1577
København V
Danmark
Tlf: 72443231
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2019
Udløber:
15-12-2019
Kviknummer:
LJA-77909137
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-07-2020