126
126
 ledige stillinger på Magisterjob
297
297
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejdirektoratet - Skanderborg

Vejdirektoratet - Skanderborg

|
Østjylland
|
Indrykket 27-08-2019

Vejdirektoratet, Skanderborg søger AC-medarbejder til natur- og miljøopgaver

Vil du være med til at planlægge, udvikle og gennemføre infrastrukturprojekter, der lever op til natur- og miljøkravene? Så kan du blive en del af vores team.

Det er en central del af Vejdirektoratets opgave at indpasse infrastrukturprojekter på en måde, der ikke belaster omgivelserne unødigt. Vejdirektoratet anlægger og planlægger i disse år en række store projekter på motorvejsnettet. Samtidig inddrages Vejdirektoratet mere og mere i planlægningen af infrastrukturprojekter andre steder end på statens veje, bl.a. ved planlægning af faste forbindelser.

Dine opgaver

  • Analyser og vurderinger af lovbestemte natur- og miljøhensyn og fagprojektledelse i forbindelse med planlægningsopgaver (VVM-projekter), og i forbindelse med detailprojektering og udførelse af anlægsprojekter.

  • Udarbejdelse af ansøgninger efter dansk miljølov, fx miljøbeskyttelsesloven og naturbeskyttelsesloven

  • Myndighedskontakt og rådgivning i relation til store og små anlægsprojekter, driftsopgaver mv. omkring en bred vifte af natur- og miljøopgaver.

  • Indhentning, vedligehold og formidling af faglig viden i form af udarbejdelse af analyser, arbejdsbeskrivelser, rapporter mv.

  • Styring af rådgivere inkl. kvalitetssikring og kontraktstyring

  • Miljøvilkår i udbudsmateriale, og efterfølgende tilsyn med entreprenører

  • En stor del af opgaverne er organiseret i projekter og teams med deltagelse af flere forskellige personer med forskellig faglighed.

 

Du vil blive indført grundigt i de miljømæssige opgaver i Vejdirektoratet og vil blive lært op til selv at kunne varetage natur-og miljøkrav i både planlægnings- og anlægsprojekter. Ligeledes vil du kunne blive involveret i aktuelle udviklingsorienterede opgaver såsom fx biodiversitetsdagsordenen og andre nationale og internationale projekter.

Din profil

Du er teoretisk velfunderet og har en relevant uddannelse, for eksempel biolog, geograf eller ingeniør. Du har nogle års erhvervserfaring med miljø- og naturopgaver, med myndighedsarbejde, habitatdirektivet, VVM eller andet, og meget gerne erfaring med natur- eller miljøopgaver på anlægsarbejder. Du skal være skrap til kommunikation, både mundtligt og især skriftligt.

Du har et stort engagement, gode samarbejdsevner og skal kunne lide at veksle mellem store og små opgaver, komplekse og simple problemstillinger. Du er en holdspiller, der i dagligdagen tager medansvar for at miljøteamet og projektarbejdet fungerer, ligesom du også kan arbejde selvstændigt med opgaverne.

Om os

Vi tilbyder spændende og udviklingsorienterede opgaver i et uformelt, dynamisk og projektorienteret miljø. Du bliver en del af i Vejplan- og Miljøafdelingen, som står for planlægning af udbygning af statens veje (motorveje og større regionale veje) og andre infrastrukturprojekter samt løser miljøopgaver i detailprojekterings- og anlægsfasen og når vejen er i drift.

Vi er ca. 30 medarbejdere og har ansvar for det tværgående natur-, miljø- og klimaarbejde i hele Vejdirektoratet. Opgaverne omfatter også prioritering og planlægning af vejanlæg, støj, cykelstier m.m. Miljøarbejdet er organiseret i et team bestående af i alt fem personer, som med dig bliver udvidet til seks personer.

Der kan være perioder med spidsbelastning. Til gengæld er der tale om et spændende og fagligt udviklende job med gode muligheder for indflydelse på egen arbejdssituation. Afdelingen er kendetegnet ved en åben og varm omgangstone blandt mange gode kollegaer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes som AC-medarbejder i henhold til AC-overenskomsten. Alt efter tidligere erfaringer og kompetencer vil der være mulighed for ansættelse som specialkonsulent. Udover den overenskomstfastsatte løn, vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i Vejplan- og Miljøafdelingen, hvor du ansættes i planområdet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Afdelingen er fordelt på tjenestestederne Skanderborg og København. Arbejdsstedet for denne stilling er i Skanderborg. Du skal regne med en del mødeaktivitet geografisk spredt rundt i landet, ligesom vi gør stor brug af virtuelle møder i vores projektarbejde.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.    

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Karsten Kirk Larsen på tlf. 2527 3481 eller e-mail: kkl@vd.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 15. september 2019. Vi forventer at afholde samtaler i uge 38.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.  Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer nemt og sikkert frem.

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter, mens vi har et vågent blik på morgendagens udvikling med fx selvkørende biler.


Kontakt

Vejdirektoratet - Skanderborg

Thomas Helsteds Vej 11
8600
Skanderborg
Praktisk information
Oprettet:
27-08-2019
Udløber:
15-09-2019
Kviknummer:
LJA-75119634
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Analyse,
Konsulent og rådgivning,
Miljø
Beliggenhed
Lignende job
Vordingborg Alfernes Hus Diamanten
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
22-01-2020
Det danske institut i Athen
Frist:
20-01-2020