126
126
 ledige stillinger på Magisterjob
297
297
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

|
Indrykket 08-08-2019

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole søger en forskningschef til Afdelingen for Anvendt Sundhedsforskning.

Forskningsafdelingen, der indgår i Området for Sundhed, skal bidrage til at styrke sundhedsuddannelsernes videngrundlag og medvirke til at udvikle samfundets velfærdsydelser. Forskningsafdelingen udgør den driftsmæssige rammesætning af Områdets samlede forskningsaktiviteter, og afdelingen driver et tværprofessionelt forskningsprogram der har udgangspunkt i UCL`s 5 sundhedsuddannelser, og som afvikles i samarbejde med sundhedsuddannelserne, kommunale og regionale partnere og private aktører.

 

I forskningsafdelingen er der en fast medarbejderstab på 7 personer blandt andet bestående af docenter og seniorforskere. Derudover er der tilknyttet 14 ph.d studerende til afdelingen. Der er desuden ansat 20 medarbejdere i sundhedsuddannelserne der har en ph.d grad, og som har en tilknytning til forskningsafdelingen.10 af Områdets seniorforskere er ansat i delestillinger mellem UCL og Syddansk Universitet/OUH som professor, lektor/adjunkt eller postdoc.

 

Jobprofil

Forskningschefen har det overordnede forskningsfaglige ansvar i Området for Sundhed, og ledelsesansvar (herunder personaleansvar) for forskningsafdelingen, der varetager følgende hovedopgaver:

 • Ledelse af Områdets tværgående forskningsprogram.

 • Etablering af forskningsprojekter med interne og eksterne partnere og varetagelse af fundraising.

 • Forestår opbygning af FoU kapacitet herunder udvikling og gennemførelse af præ ph.d- og post lektor programmer, etablering af ph.d forløb, samarbejde med ph.d skoler, projektvejledning m.m.

 • Varetage videnomsætning mellem forskning, uddannelse og praksis og understøtte opbygning af forskningsbaseret/informeret curriculum i sundhedsuddannelserne.

 • Bidrage til den samlede forskningsindsats i UCL samt samarbejde og koordinering internt i UCL.

 • Etablering af indgange- og opbygning af partnerskaber til eksterne forskningsmiljøer (nationale som internationale).

 • Forskningsafdelingen har en særlig opgave ift. at inkludere undervisere og studerende og andre fagområder i forskningsafdelingens aktiviteter. Forskningschefen indgår i Områdeledelsen der består af vicedirektøren og Områdets tre uddannelseschefer. Områdeledelsen prioriterer og træffer strategiske beslutninger i forhold til udvikling, drift og kvalitetssikring af Området for Sundhed.

 

Personprofil

Vi søger en forskningschef der har:

 • En relevant sundhedsfaglig baggrund, indgående kendskab til sundhedsvæsenet - gerne indenfor de genstandsfelter som UCL`s 5 sundhedsuddannelser repræsenterer.

 • Forskningserfaring ift. anvendt sundhedsforskning og dokumenteret videnskabelig produktion.

 • En tværvidenskabelig tilgang til sundhedsforskning.

 • Erfaring med profilering- og formidling af forskning samt stærke kommunikationsevner.

 • Erfaring med personaleledelse og forskningsadministration.

 • Været beskæftiget med uddannelse og læring.

 • Evne til at opbygge, udvikle og vedligeholde relationer både internt på UCL og til en stor kreds af vigtige samarbejdspartnere.

 • En lederprofil, der er dialogsøgende og anerkendende, og som går foran for at skabe muligheder og resultater for studerende, medarbejdere og samfundet.

 

Ansættelsen

Der er tale om en fuldtidsstilling med ansættelse pr 1.10.2019. Opgaverne løses på UCL`s campusser i Vejle, Odense og Svendborg.

Ansættelsen finder sted i henhold til gældende overenskomst.

 

Flere oplysninger

Såfremt du har spørgsmål eller behov for uddybende information, kan du kontakte vicedirektør Søren Pedersen på tlf.: 29936710.

 

Ansøgning

Du bedes uploade ansøgning, cv og relevante dokumenter via vores hjemmeside: www.ucl.dk/job  

Der er ansøgningsfrist den 22. august 2019 og ansættelsessamtaler forventes afholdt den 27. august 2019.

 

 

Om UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole uddanner og udvikler til fremtidens arbejdsmarked. Vi samarbejder, forsker, motiverer og udfordrer for at sikre, at vores studerende og vores samarbejdspartnere kan udnytte og bidrage til fremtidens nye muligheder.

 

1. august 2018 fusionerede Erhvervsakademiet Lillebælt og University College Lillebælt til UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Den nye institution udbyder 41 erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser samt en lang række efteruddannelser pa akademi- og diplomniveau. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere. Uddannelserne udbydes i Odense, Vejle, Svendborg, Jelling og Fredericia.

 

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole udbyder uddannelser inden for sundhed, teknologi og byggeri, business, pædagogik og samfundsfag.


Kontakt

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole - Niels Bohrs Allé, Odense

Niels Bohrs Allé 1
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2019
Udløber:
22-08-2019
Kviknummer:
LJA-74730879
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Behandling og sundhed,
Forskning og undervisning,
HR og personale,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Vordingborg Alfernes Hus Diamanten
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn
Frist:
22-01-2020
Det danske institut i Athen
Frist:
20-01-2020