115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
252
252
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Københavns Universitet - Det Humanistiske Fakultet

Københavns Universitet - Det Humanistiske Fakultet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 25-10-2017

Tre postdocs til humanistisk erhvervsforskning

HumanImpact er et forskningsprojekt, der skal skabe ny viden om, hvordan brugerforståelse kan kvalificere produktudviklingen i danske små og mellemstore virksomheder. Samtidig skal projektet generere ny viden om, hvordan man kan optimere rammerne for humanistisk erhvervsforskning. Projektet udføres derfor i tæt samarbejde med Symbion, Dansk Industri og Dansk Erhverv, og et afgørende element er, at forskningen sker i en vekselvirkning mellem ophold på udvalgte virksomheder og faglig sparring med fagfæller i forskningsmiljøerne.

 

Digitale medier og kommunikation

Virksomheder, der udvikler brugerflader og digitale medieløsninger, mangler viden om brugere, deres kulturer og hverdagsliv, og om hvordan man skaber løsninger, som brugerne også vil bruge.

Vi søger en postdoc til at indgå i forskningsmiljøet på Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, hvor forskningen er karakteriseret ved et særligt fokus på brugernes perspektiv og på medier som en integreret del af hverdagen, arbejde såvel som fritid.

 

Tværkulturelle studier

Virksomheder, der arbejder internationalt med eksport/import, produktion, distribution, internationale medarbejdere eller på anden vis mangler viden om brugere og samarbejdspartnere, deres kulturer og hverdagsliv, og om hvordan man bruger kulturmøderne som innovativt potentiale.

Vi søger en postdoc til at indgå i forskningsmiljøet på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, hvor forskningen er karakteriseret ved et særligt fokus på tværkulturelle kompetencers afgørende betydning i den globaliserede verden.

 

Sundhed og velfærd

Virksomheder, der udvikler sundheds- og velfærdsløsninger, mangler viden om, hvordan man omsætter eksempelvis teknologiske løsninger til brugbare services. Alt for ofte fejler nye løsninger, fordi der ikke i tide er taget højde for brugernes kulturer og hverdagsliv.

Vi søger en postdoc, der skal indgå i at indgå i forskningsmiljøet på Saxo-Instituttet, hvor forskningen er karakteriseret ved et særligt fokus på kulturanalytiske og kulturhistoriske aspekter ved sygdom og sundhed.

 

Se de fulde stillingsopslag på

www.jobportal.ku.dk/videnskabelige-stillinger

 

HumanImpact udføres af Det Humanistiske Fakultet i samarbejde med Symbion, Dansk Industri og Dansk Erhverv og ledes af prodekan Julie Sommerlund og institutleder Maja Horst på Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet. Projektet støttes af Industriens Fond med otte millioner kroner og forventes at løbe frem til 2021.

 

Du er velkommen til at kontakte projektledelsen for mere information om stillingerne eller om projektet.

 

Læs mere på

www.hum.ku.dk/samarbejde/humanimpact


Kontakt

Københavns Universitet - Det Humanistiske Fakultet

Karen Blixens Plads 8
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-10-2017
Udløber:
09-01-2018
Kviknummer:
LJA-50501947
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
EUC Nordvestsjælland - hovedafdeling
Holbæk, Vestsjælland
Frist:
19-11-2018
Danmarks Akkrediteringsinstitution
København, Storkøbenhavn
Frist:
24-11-2018