118
118
 ledige stillinger på Magisterjob
167
167
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Syddansk Universitet - Det Humanistiske Fakultutet

Syddansk Universitet - Det Humanistiske Fakultutet

|
Fyn
|
Indrykket 08-01-2020

Tre lektorater i uddannelsesvidenskab

Ved Institut for Kulturvidenskaber, Det humanistiske Fakultet, Syddansk Universitet i Odense er tre lektorater inden for uddannelsesvidenskab ledige til besættelse pr. 1.8.2020 eller snarest derefter.

Institut for Kulturvidenskaber varetager forskning, undervisning og formidling inden for Filosofi, Kulturstudier, Litteratur, Medievidenskab og Uddannelsesvidenskab. Information om Institut for Kulturvidenskaber findes på http://www.sdu.dk/ikv. De, der ansættes i stillingerne, vil få tæt kontakt med det allerede etablerede forskningsmiljø inden for uddannelsesvidenskab på instituttet.

Lektorerne vil skulle indgå i og bidrage til videreudvikling af de allerede etablerede uddannelsesforskningsområder på instituttet. Uddannelsesforskningen på instituttet dækker bredt forskning inden for didaktik, ledelse og pædagogik samt spænder over såvel teoretiske studier som empiriske (kvantitative og kvalitative) undersøgelser i forskellige uddannelsesmæssige og pædagogiske kontekster. Et særligt fokus for det uddannelsesvidenskabelige miljø er det formelle uddannelsessystem. Hertil er instituttet også interesseret i ansøgere, der har erfaring med kvalitativ forskning inden for området pædagogik og kultur.

Stillingerne indeholder forskning, undervisning, vejledning og formidling samt deltagelse i eksternt samarbejde og administrative opgaver. Ansøgere skal således dokumentere forsknings- og undervisningskompetencer inden for det uddannelsesvidenskabelige område. Kvalifikationsniveau for lektorer er det niveau, der kan opnås på grundlag af ansættelse som adjunkt, men vil også kunne opnås på anden måde.

Lektorerne forventes at yde en aktiv indsats ved deltagelse i et kollektivt forskningsmiljø herunder med ansøgninger om eksterne midler, tilrettelæggelse af konferencer og eksternt samarbejde, internationalt såvel som nationalt. Desuden indgår der i stillingerne deltagelse i udviklingen af instituttets uddannelser samt aktiviteter omkring undervisningen. Der lægges vægt på, at lektoren aktivt vil kunne indgå i tværfaglige projekter på og uden for instituttet, og ansøgere bedes redegøre for, hvordan de kan bidrage til instituttets forskningsprofil.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til institutleder Per Krogh Hansen på tlf.: 6550 1451 eller e-mail: pkha@sdu.dk

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2019

Såfremt ansøgeren ikke har dokumenteret undervisningserfaring svarende til adjunktniveau sker ansættelsen på prøve i 1 år.

Det gælder for alle stillinger, at de skal kunne dække undervisningsrekvisition fra beslægtede områder herunder tværfaglige undervisningsaktiviteter og cand. negot-uddannelserne.

Ansøgningen skal indeholde:

  • Ansøgning

  • CV

  • Eksamensbeviser

  • Undervisningsportefølje (se nedenfor)

  • Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes

  • Op til 6 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

 

Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

Ved ansøgning om lektorat skal vedhæftes undervisningsportfølje som dokumentation for undervisnings- og vejledningsmæssige kvalifikationer - se vejledning her.

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer og ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Såfremt du har mere end en fil til hvert felt, skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil.

Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede.

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt udvalg. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ham/hende. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg.

Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

Bedømmelsesudvalget har mulighed for at shortliste ansøgere, hvorfor ikke-shortlistede ansøgere ikke vil modtage en bedømmelse.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online", og Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere", inden der søges.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Kontakt

Syddansk Universitet - Det Humanistiske Fakultutet

Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2020
Udløber:
01-02-2020
Kviknummer:
LJA-78790520
Jobtype:
Fuldtid
Kontrakt/Projekt
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning
Beliggenhed
Lignende job
Syddansk Universitet, Kolding
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist:
02-06-2020