80
80
 ledige stillinger på Magisterjob
142
142
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-05-2019

To studenter søges til Forhandling og rådgivning i Dansk Magisterforening

Er du en ambitiøs jurastuderende, som kunne tænke dig at hjælpe Dansk Magisterforenings (DM) medlemmer i forbindelse med lønindplaceringer ved ansættelser på det offentlige område, inddrivelse af deres lønkrav samt feriepenge fra private arbejdsgivere?

Forhandling og rådgivning er den helt centrale indgang for DMs 50.000 medlemmer, hvor vi yder medlemmerne den bedst mulige faglige rådgivning og juridiske bistand.

Du vil indgå i en enhed af studenter og konsulenter, som hjælper nyansatte på offentlige arbejdspladser med at få den rigtige løn.

Herudover skal du selvstændigt arbejde med anmeldelser til Lønmodtagernes Garantifond og opkrævning af manglende løn og feriepenge, samt hjælpe medlemmer, som ikke har fået løn, fordi deres arbejdsgiver enten er i økonomiske vanskeligheder eller er gået i betalingsstandsning. I stillingen får du mulighed for at varetage sager fra start til slut, så du er med under hele forløbet og får forståelse for den ansættelsesretlige proces i blandt andet afskedigelsessager.

Dine opgaver: 

  • Læg første hånd på lønudspil fra offentlige arbejdsgivere og efterfølgende kontakt til medlemmerne
  • Hjælp med at vurdere, om lønudspillene lever op til DMs minimumskrav og medlemmernes forventninger
  • Forberedelse af lønsager forud for DM-konsulenternes lønforhandlinger
  • Anmelde lønkrav og feriepengekrav over for arbejdsgiver og kurator i konkurssager
  • Selvstændigt at sagsbehandle medlemssager i forhold til Lønmodtagernes Garantifond
  • Anmelde feriepengekrav over for arbejdsgiver og udarbejde indstillinger til inkassosager hos DMs advokater
  • Ad hoc driftsopgaver for konsulenterne

 

Din profil

Vi forventer, at du læser på kandidatdelen på cand.jur. eller cand.merc.jur., og at du kan sætte din viden i spil på tværs af medlemmernes ansættelsesområder.

Du arbejder selvstændigt og følger opgaverne samvittighedsfuldt til ende. Samtidig er du samarbejdsorienteret og sætter enhedens mål i højsædet.

Du har empati og er god til at vurdere, hvad der giver mening og værdi for det enkelte medlem. Du trives med en travl og uforudsigelig arbejdsdag, som kan indeholde afbrydelser og opgaver fra mange sider.

Endelig formår du at arbejde effektivt, uden at kvaliteten af dit arbejde påvirkes, samtidig med at du leverer en professionel ydelse til medlemmet hver gang.

Gode regneevner er en forudsætning for opgavevaretagelsen.

Vi tilbyder

Et udfordrende job og et stort netværk på en arbejdsplads i bevægelse og med medlemsvækst. Du får gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og kompetente kolleger med fagligheden i orden.

Stillingen er på 10-15 timer om ugen og ønskes besat fra 6. august 2019. Lønnen er på 175 kr. i timen efter lokal overenskomst.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Susanne Tolstrup pr. mail sto@dm.dk eller på tlf. 38 15 67 32 eller konsulent Charlotte Dester pr. mail cd@dm.dk eller på 38 15 66 17.

Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte tillidsrepræsentant Lise Ryberg Hoffmann pr. mail lh@dm.dk eller pr. telefon 38 15 67 20.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer til os på linket nedenfor senest tirsdag den 4. juni 2019.

Vi afholder ansættelsessamtaler fredag den 14. juni 2019.

Om Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.

Kontakt

Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-05-2019
Udløber:
04-06-2019
Kviknummer:
LJA-73436523
Jobtype:
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde:
Jura,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Frist:
01-08-2020