80
80
 ledige stillinger på Magisterjob
142
142
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Odsherred Kommune

Odsherred Kommune

|
Vestsjælland
|
Indrykket 29-11-2019

Teamkoordinator til Kommunikation

Center for Organisation i Odsherred Kommune søger en fagligt dygtig og engageret koordinator til kommunens kommunikationsteam. Teamet består af en informationsmedarbejder, en informationsassistent, en grafiker på deltid, en mediegrafikerelev og af koordinatoren selv.

 

Du skal indgå i et tæt samarbejde med teamets medarbejdere, centerchefen og relevante andre medarbejdere og ledere om den fremtidige retning for formidling i Odsherred Kommune. Derfor har du erfaring med offentlig kommunikation, kender alle kanalerne, ved hvad der virker og ikke virker over for forskellige målgrupper, er sprogligt stærk, og ved hvor netværkene på kommunikationsområdet befinder sig.

 

Hvis det skal siges helt kort, er målet med din ansættelse at stå i spidsen for en moderne og virkningsfuld kommunikation i og om Odsherred Kommune.

 

Læs mere i job- og kompetenceprofilen for stillingen.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 12. januar 2020.

 

Spørgsmål

 

Har du spørgsmål vedrørende stillingen så kontakt venligst

Thure Jørgensen

Centerchef

thuj@odsherred.dk

Tlf.: 59666648

Tlf.: 23479413

 

Om Odsherred

 

Odsherred er et godt sted at bo, arbejde og besøge. Vi har et naturligt fællesskab med plads til forskellighed, spændende jobs, nye muligheder, virkelyst, nysgerrighed og modighed. Vi er stolte af vores natur, som sætter tankerne i bevægelse og inspirerer dem, der vil udvikle måden, vi lever, oplever, arbejder og driver virksomhed på.

 

Vi har både parcelhuse til fornuftige priser, landejendomme med plads til hobbylandbrug og rig mulighed for at bo i et fællesskab med andre.

 

Har du familien med, har vi skoler i dit nærområde, skønne daginstitutioner, og så hjælper vi også din partner med at søge job.

 

Du er altid velkommen til at kontakte vores bosætningskonsulent Ida Dreboldt Kofoed-Hansen.

 

Se mere på https://vejentilodsherred.dk/


Kontakt

Odsherred Kommune

Rådhusvej 75
4540
Fårevejle
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2019
Udløber:
12-01-2020
Kviknummer:
LJA-77909234
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kommunikation og medier,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Frist:
01-08-2020