115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
198
198
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Styrelsen for Patientsikkerhed

Styrelsen for Patientsikkerhed

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-09-2018

Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Øst i København søger sektionsleder med tæft for sundhedsfaglig administration

Om kontoret 

Kontorets kerneopgaver er tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer samt rådgivning af andre myndigheder om smitsomme sygdomme, retsmedicinske opgaver, trafikmedicin og miljømedicin. Vi er ca. 85 dedikerede medarbejdere, som arbejder i et dynamisk, tværfagligt arbejdsmiljø bestående af bl.a. læger, tandlæger, akademiske medarbejdere, oversygeplejersker og kontorfunktionærer. Herudover har vi ca. 20 eksterne konsulenter som er tilknyttet kontoret. Vores arbejdsklima er energisk, uformelt og præget af et stort fagligt engagement og gensidig respekt. 

Dit arbejde 

Som administrativ sektionsleder i Tilsyn og Rådgivning Øst har du mulighed for at præge og påvirke udviklingen inden for kontoret. 

Du kommer til at indgå i ledelsen sammen med kontorchefen og tre sundhedsfaglige sektionsledere. Som sektionsleder skal du bygge administrativ bro mellem kontorets øvrige sektioner og understøtte kontoret administrativt. 

Dine primære arbejdsopgaver: 

 • Ledelse af kontorets administrative funktion herunder personaleansvar for 13 dedikerede kontorfunktionærer samt kontorelever
 • Ansvar for journalisering, IT, økonomi og administrative processer
 • Planlægge og koordinere initiativer til at forbedre journaliseringskvaliteten i samarbejde med den centrale ESDH-ansvarlig.
 • Indgå i det tværgående kvalitetsarbejde på tværs af kontorer i Styrelsen for Patientsikkerhed

 

Din uddannelse og erfaring 

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse med dokumenteret erfaring fra en tilsvarende administrativ ledelsesfunktion. 

Derudover har du: 

 • Erfaring med personaleledelse af administrativt personale og gerne sundhedsfagligt personale
 • Erfaring med organisering af driftsopgaver
 • Ledelsesmæssig uddannelse (gerne på masterniveau)
 • Erfaring med IT herunder indsigt i den administrative brugergrænseflade (helpdesk og it-support på vejledningsniveau), superbruger i officeprogrammer, CRM, statens it-systemer og proces/metodisk forståelse.
 • Indgående kendskab til tilrettelæggelse af arbejdsprocesser
 • Erfaring med journaliseringssystemet Captia/workzone
 • Evt. juridiske kompetencer

 

Dine personlige kvalifikationer 

Vi lægger vægt på, at du er i besiddelse af gode samarbejdsevner og kan begå dig på alle niveauer i organisationen. Du skal kunne arbejde struktureret og målrettet med sans for detaljen og samtidig have kreativitet og mod til at gå nye veje. 

Vi tilbyder 

Et meningsfuldt arbejde med samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vi tilbyder desuden fleksibel arbejdstid og gode muligheder for efter- og videreuddannelse. 

Om ansættelsen 

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Ansættelse sker som chefkonsulent. 

Kontakt os gerne 

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til kontorchef, overlæge Anette Lykke Petri, tlf. 7222 7929. 

Er du interesseret? 

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 43.

Generelt om styrelsen

Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder for, at det er trygt at være patient i det danske sundhedsvæsen. Vi fører bl.a. tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer, udsteder autorisationer til 17 forskellige autoriserede faggrupper. Vi administrerer desuden rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet, ligesom vi administrerer EU-reglerne om sygesikring ved behandling i udlandet.

På det grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser.

Vi er mere end 280 medarbejdere og har tilknyttet sagkyndige konsulenter.

Styrelsen for Patientsikkerhed har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Kontakt

Styrelsen for Patientsikkerhed

Islands Brygge 67
2300
København
Danmark
Tlf: 93596484
Praktisk information
Oprettet:
21-09-2018
Udløber:
15-10-2018
Kviknummer:
LJA-65767594
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
IT og web,
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
Copenhagen Business School
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
11-07-2019
Rigshospitalet
København, Storkøbenhavn
Frist:
02-08-2019