33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Universitet

|
Østjylland
|
Indrykket 31-03-2021

Studierelevant studiejob med 'Hovedet i Havet''

Projekt Hovedet i Havet, Bioscience AU, søger studerende til at indgå i teamet til projektet.
Projekt 'Hovedet i Havet' er et hav-formidlingsprojekt støttet af Nordea-fonden. Projektet introducerer befolkningen og i sær børn og unge til de store naturoplevelser, som gemmer sig ved og i havet!

Hovedet i Havet tilbyder tværfaglige undervisningsforløb og skolebesøg i fagene biologi, fysik/kemi, geografi og Natur/Teknologi om alt lige fra tang, mudderbundes bakterier og plastik i havene til bæredygtigt fiskeri for skoleelever på 4.- 9. klassetrin. Desuden deltager vi hvert år i et væld af events i hele landet bl.a. også på forskningsskibet Aurora.

Vi søger studerende, som kunne tænke sig at prøve kræfter med undervisning og formidling.

I forbindelse med projektet afholder vi flere arrangementer, hvor vi skal bruge undervisere/formidlere. Det kan være alt lige fra et besøg på den lokale folkeskole, hvor du medbringer mikroskoper, tang mm. og står for undervisningen i et par timer, til at deltage i arrangementer hvor vi formidler til den brede offentlighed så som Naturmødet, Aarhus Festuge, Åben Havn, konferencer mm.

For at blive taget i betragtning, skal du minimum være gået i gang med 2. år på din uddannelse. Vi søger studerende på uddannelserne inden for biologi, kemi, fysik, bioteknologi, agrobiologi, geologi og geografi. Du skal brænde for at formidle gerne både skriftligt og mundtligt og du skal kunne arbejde selvstændigt. Erfaring med formidling vil være en fordel, men er ikke et must.

Arbejdsadressen er Ny Munkegade 114, 8000 Aarhus C.

Arbejdstimerne vil variere en del. I gennemsnit vil der være mindre en 8 timer om ugen. Vi opfordre derfor alle ansøgere til at også at have andre studiejobs, da et job ved Hovedet i Havet ikke kan gøre det ud for et fuldt studiejob.

Lyder ovenstående, som noget for dig, brænder du for at formidle og kunne du tænke dig at indgå i et tværfagligt team, så send en kort ansøgning via linket her.

Du kan læse mere om projektet på vores hjemmeside www.havet.au.dk og vores facebook side https://www.facebook.com/hovedetihavet

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til projektchef Peter Bondo på pbc@bios.au.dk.

Formalia
Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for studenterundervisere ved universiteter m.v. indgået mellem Finansministeriet og Studenteransattes Landsforbund samt Foreningen af Danske Lægestuderende.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus University is an academically diverse and research-intensive university with a strong commitment to high-quality research and education and the development of society nationally and globally. The university offers an inspiring research and teaching environment to its 38,000 students (FTEs) and 8,000 employees, and has an annual revenues of EUR 885 million. Learn more at www.international.au.dk/

Frist: 13. april 2021

 

Kontakt

Aarhus Universitet

Ny Munkegade 116
8000
Aarhus C
Tlf: 87150000
Praktisk information
Oprettet:
31-03-2021
Udløber:
13-04-2021
Kviknummer:
LJA-81901024
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Københavns Professionshøjskole, Kronprinsesse Sofies Vej
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
22-04-2021
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
København, Storkøbenhavn
Frist:
05-05-2021