56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
99
99
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EUC NORD

|
Nordjylland
|
Indrykket 20-11-2019

Studiejob som skolehjemsmedarbejder

Mangler du et godt studiejob, som kan kombineres med din uddannelse?

EUC Nord søger 2 skolehjemsmedarbejdere til afdelingen i Frederikshavn - måske er det noget for dig?

Brænder du for arbejdet med unge mennesker? Har du en stærk personlighed? Kan du finde på spændende aktiviteter? Så har EUC Nord et spændende og ikke mindst et udfordrende job til dig.

Vi søger 2 friske udadvendte personer, som har lyst til at være sammen med vores elever efter endt skoledag. Med sport, hygge, socialt samvær og andre spændende aktiviteter, skal du sammen med eleverne og fire andre assistenter sikre, at EUC Nords skolehjem forbliver et godt sted at være. Eleverne er i alderen 15-23 år flertallet er i starten af 20erne.

Om dig:

Du har en naturlig autoritet. Din personlighed gør, at du har let ved at kommunikere og være sammen med unge med meget forskellige interesser og baggrunde både piger og drenge. Samtidig er du i stand til at løse opgaven inden for de rammer, som skolen sætter.

Desuden lægger vi vægt på:

  • At du er interesseret i at indgå i det pædagogiske arbejde, hvor du har mulighed for at gøre en forskel for den enkelte elev og for den fælles trivsel på skolehjemmet
  • At du kan rumme og møde de unge i øjenhøjde og gerne kan bidrag til at dyrke sport og lave andre aktiviteter med de unge.
  • At du er engageret og kreativ og har nemt ved at få gode ideer.
  • At du har evne og vilje til at fastholde de rammer og vilkår, som er gældende på skolen og skolehjemmet.
  • At du kan hjælpe eleverne med lektier
  • At du kan indgå i en konstruktiv dialog med eleverne og øvrige ansatte.

Skolehjemmet ligger i Frederikshavn i tilknytning til uddannelserne.  Der er op til 90 elever.

Der søges to assistenter:

Fuldtidsvagten er på ca. 18 timer/uge i snit. Du skal ca. have vagt en gang om ugen, hvor du arbejder fra kl. 16:00 indtil kl. 07:00 næste morgen. Vagten vil som udgangspunkt være på en fast hverdag. Der vil forekomme weekendvagter med rådighedsvagt.

Deltidsvagten er på ca.12 timer/uge i snit. Du har 2-3 vagter pr. måned i hverdage du har i mindre omfang weekendvagter.

Da du i weekender har tilkaldevagt fra egen bopæl vægtes det højt, at du maksimalt har 30 min. transport til skolehjemmet i Frederikshavn.

Er du i gang med en pædagoguddannelse, læreruddannelse, socialrådgiveruddannelsen eller lignende vil det være et plus for din ansøgning.

Ansættelse: Ansættelse og aflønning sker efter individuelle vilkår med en timeløn på 121 kr. der er for weekendvagter rådighedsvagt, hvor aflønning sker med 1/3. Weekendvagten strækker sig fra fredag kl 14 til søndag kl 19. For aftalte timer med fremmødepligt i vagten vil der være fuld aflønning.

Tiltrædelse i december 2019 eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist: Den 4. december 2019 - Ansøgningen bedes sendt igennem vores rekrutteringssystem på nedenstående link eller på vores hjemmeside eucnord.dk. Samtaler forventes afholdt snarest efter udløb af ansøgningsfrist.

Du kan læse mere om EUC Nord på www.eucnord.dk

Yderligere informationer: Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte koordinator Kristian Holme Andersen på telefon 7224 6619 eller på e-mail khoa@eucnord.dk

Alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kontakt

EUC NORD

Hånbækvej 50
9900
Frederikshavn
Tlf: 96201600
Praktisk information
Oprettet:
20-11-2019
Udløber:
04-12-2019
Kviknummer:
LJA-77626365
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-07-2020