158
158
 ledige stillinger på Magisterjob
247
247
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rigsadvokaten

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 25-07-2019

Studerende til Rigsadvokatens økonomi- og analysesektion

Rigsadvokaten søger studerende til at deltage i forskellige analyseopgaver, udvikle og udarbejde ledelsesinformation samt deltage i budgetstyring og regnskabsforvaltning.

Økonomi- og analysesektionen har ansvaret for anklagemyndighedens økonomistyring, og opgaverne består i at administrere og udvikle anklagemyndighedens BI system, udarbejde og analysere ledelsesinformation, facilitere anklagemyndighedens strategi- og planproces samt sikre en effektiv budgetstyring og regnskabsforvaltning.

OPGAVEN

Du skal udarbejde ledelsesinformationen til anklagemyndighedens forskellige ledelsesfora, samt kunne anvende statistiske metoder til at analysere store datamængder. Data behandles i anklagemyndighedens BI system, der hedder QlikView. Det er ikke en forudsætning, at du kender QlikView, men det forudsættes, at du har statistisk forståelse, og er interesseret i økonomistyring og særligt i programmering. Derudover anvendes R til større dataanalyser.

DIG

Vi forestiller os, at du læser økonomi, matematik-økonomi, datalogi, statistik eller lignende på 2. 3. år. Vi lægger vægt på, at du har/er:

- stærke faglige kompetencer

- skarp til analyse og programmering

- gode evner til at formulere dig mundtligt og skriftligt

- gode samarbejdsevner

OS

Anklagemyndighedens opgave er sammen med politiet at strafforfølge forbrydelser. Anklagemyndigheden består af den centrale anklagemyndighed med rigsadvokaturen og 3 statsadvokaturer samt den lokale anklagemyndighed i landets 12 politikredse samt på Færøerne og i Grønland.

Vi tilbyder et udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed, kvalitet og service. Vi har et stærkt og uhøjtideligt socialt fællesskab, og du vil kunne sparre med og søge inspiration hos dygtige og engagerede kolleger og ledere.

Du kan læse mere på www.anklagemyndigheden.dk.

VILKÅR

Du vil blive ansat i henhold til overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Stillingen er på 15 timer om ugen. Vi ser gerne, at du kan fordele timerne på tre dage om ugen.

SØGER DU?

Har du lyst til at blive en del af rigsadvokaturen, skal du sende en ansøgning med CV og evt. udtalelse, som skal være Rigsadvokaten i hænde senest den 14. august 2019.

Du søger stillingen via nedenstående link.

Der afholdes samtaler i uge 34/34.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund.

Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte budget- og analysechef Jens Lund Andersen på tlf. 2526 1098.

Kontakt

Rigsadvokaten

Rødevej 1
8800
Viborg
Tlf: 22752771
Praktisk information
Oprettet:
25-07-2019
Udløber:
14-08-2019
Kviknummer:
LJA-74479196
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Analyse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Lignende job
KU - TEO - Fakultetet
København, Storkøbenhavn
Frist:
03-08-2019
NY CARLSBERGFONDET
København, Storkøbenhavn
Frist:
20-09-2019