33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 12-03-2021

Studerende til Global DevelopmentNetwork

Vi søger en studerende til Global Development Network.

Kort om Global Development Network

Enheden Global Development Network (tidl. KU Uland) blev nedsat i 2012 som en strategisk arbejdsgruppe med en repræsentant for hvert af de seks fakulteter ved Københavns Universitet. Det primære formål for denne arbejdsgruppe er at forestå strategisk arbejde og formidling omkring global udvikling og det Globale Syd (ulandsområdet) både inden for forskning og uddannelse på Københavns Universitet.

Global Development Network har et koordinationskontor med en fuldtidsansat international koordinator. Det er til dette kontor, der søges en studerende til at bistå den internationale koordinator i det daglige arbejde.

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil være alsidige, lige fra lavpraktiske ad hoc opgaver til mere langsigtede strategiske opgaver, med reference til kontorets generelle aktiviteter, og i samarbejde med den internationale koordinator. Det primære fokus vil dog være på formidlings- og kommunikationsdelen. I sær vedligeholdelse af Global Development Networks sociale medier og hjemmeside med opdatering og nyhedsformidling.

Kvalifikationer

i lægger vægt på, at den studerende:

  • har interesse for global udvikling
  • har erfaring eller interesse for kommunikation og formidling på sociale medier
  • kan formulere sig på både på engelsk og dansk
  • er fleksibel og kan give en ekstra hånd med, når der er særlig travlt
Vi tilbyder

  • et studiejob med mulighed for selv at være med til at planlægge arbejdstid
  • kolleger, som brænder for det, de arbejder med
Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelse sker som timelønnet studerende efter reglerne i Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer Det Statslige Område (OAO-Sfællesoverenskomsten) og efter Organisationsaftalen for kontorfunktionærer i statens tjeneste. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 8-10 timer med udsving i årets løb.

Aflønning er anciennitetsbestemt, og er minimum kr. 126,16 pr. time. En forudsætning for ansættelse er, at du er indskrevet på en videregående uddannelsesinstitution.

Forventet start: hurtigst muligt

Kontakt og Spørgsmål Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte den internationale koordinator for Global Development Network, Andreas Egelund Christensen (tlf. 2670 8038). Se desuden vores hjemmeside: http://development.ku.dk/

Ansøgning Send en motiveret ansøgning (max. 1 side) samt CV og dokumentation for studieforløb indtil nu via jobsiden på http://jobportal.ku.dk (tryk på linket "Udfyld ansøgningsformular" nederst i opslaget).

Deadline for ansøgning d. 14. april 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 17/18.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kontakt

KU-CENTER FOR SUNDHED OG SAMFUND

Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Tlf: 30104965
Praktisk information
Oprettet:
12-03-2021
Udløber:
14-04-2021
Kviknummer:
LJA-81824389
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Københavns Professionshøjskole, Kronprinsesse Sofies Vej
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
22-04-2021
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
København, Storkøbenhavn
Frist:
05-05-2021