40
40
 ledige stillinger på Magisterjob
82
82
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteforvaltningen, Taastrup, Engelholm Alle 1

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-02-2021

Studentermedhjælpere til personalejuridiske opgaver til Center for Rekruttering og Personalejura

Vil du prøve teori af i praksis, og trives du med faglige udfordringer og forskelligartede arbejdsopgaver? Kan du arbejde selvstændigt og struktureret med stor fokus på detaljerne, når tempoet af og til bliver højt og opgaverne mange? Så er det måske dig, vi leder efter.


Center for Rekruttering og Personalejura
Center for Personalejura og Rekruttering er organisatorisk placeret i Administrations- og Servicestyrelsen, og vi har en af de mest alsidige paletter af opgaver i staten. Styrelsen er en ud af ti styrelser under Skatteministeriet, og vi løser i dag en lang række koncernfælles opgaver for Skatteministeriets øvrige styrelser, herunder HR-opgaver.

Vi er ansvarlige for at supportere alle Skatteministeriets styrelser med rådgivning, vejledning og sagsbehandling i forhold til personalejuridiske, lønpolitiske og arbejdsretlige spørgsmål. Centeret er samtidig involveret i udarbejdelse og implementering af koncernfælles retningslinjer, løn- og personalepolitikker samt implementering og fortolkning af overenskomster og lovgivning. Derudover har vi ansvar for at rekruttere medarbejdere og ledere til hele Skatteforvaltningen.

Som vores nye studentermedhjælper er dine opgaver alsidige, og du kommer til at supportere personalejuristerne i arbejdet med:

  • personalejuridiske sager, bl.a. rådgivning af ledere, udarbejdelse af partshøring og afgørelser
  • sygefravær, sikkerhedsgodkendelse, whistleblowerordning, aktindsigt og GDPR
  • personalejuridisk rådgivning og sagsbehandling i forbindelse med tjenestemandsretlige problemstillinger, ansættelse af chefer, fratrædelse og afskedigelser mv.
  • udarbejdelse af beslutningsoplæg og rådgivning af ledere, HR-partnere og ledelsessekretariater i de forskellige styrelser
  • faglige forhandlinger med personaleorganisationerne
  • implementering og fortolkning af overenskomster og lovgivning.


Dine kompetencer
Du er godt i gang med en videregående uddannelse inden for jura, og det er en fordel, hvis du er i den sidste del af bacheloruddannelsen eller i gang med kandidatuddannelsen.

Det er vigtigt, at du trives med lettere administrative opgaver, arbejder struktureret og sætter en ære i at udføre dem effektivt. Du har et veludviklet servicegen og lyst til at hjælpe vores personalejurister med stort og småt. Endelig er du teoretisk velfunderet og god til at formulere dig både skriftlig og mundtligt.Om os
Vi tilbyder mulighed for at opnå praktisk erfaring med det personalejuridiske område og en hverdag med høj faglighed, videndeling og tæt sparring. Vi sørger for at hjælpe dig godt i gang med dit nye job, så du hurtigt er klar til at arbejde selvstændigt med opgaverne.Kontakt og ansøgning
Send din ansøgning, CV samt dokumentation for uddannelse via linket 'Søg stillingen' senest torsdag den 25. februar 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 9.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anders Noyé på Anders.Noye@adst.dk.

Arbejdstiden er ca. 15 timer pr. uge med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Arbejdsstedet er Engelholm Allé 1, 2630 Høje Taastrup, som ligger lige ved S-togstationenOm Administrations- og Servicestyrelsen
Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står p et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Kontakt

Skatteforvaltningen, Taastrup, Engelholm Alle 1

Engelholm Alle 1
2630
Taastrup
Tlf: 72372445
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2021
Udløber:
25-02-2021
Kviknummer:
LJA-81688693
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Aarhus Universitet
Aarhus, Østjylland
Frist:
15-03-2021
MUSEUM NORDSJÆLLAND
Hillerød, Nordsjælland
Frist:
01-03-2021