123
123
 ledige stillinger på Magisterjob
250
250
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-01-2020

Studentermedhjælpere til cirkulær økonomi til enheden Ressourcer og Affald i Københavns Kommune

Er du studerende, og har du lyst til at være med til at udvikle København mod en cirkulær økonomi med mere genbrug, øget genanvendelse og CO2-neutralitet? Så læs mere her.

Enheden for Ressourcer- og Affald i Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder med at virkeliggøre målene i Ressource- og Affaldsplan 2024 Cirkulær København, som bl.a. skal sikre en bedre udnyttelse af ressourcerne i husholdningsaffaldet og øge københavnernes genbrug.

Vi er en arbejdsplads med ambitioner og visioner. Du vil indgå i et stærkt fagligt miljø med mange forskellige fagligheder, bl.a. ingeniører, DJØFere, biologer, adfærdsdesignere, arkitekter og andre miljøfaglige uddannelser, der arbejder med at udvikle byen.

Om stillingerne
Arbejdsopgaverne er mangfoldige og alt efter dine interesser og kompetencer, vil du få mulighed for selv at præge dine opgaver.

Vi tilbyder medansvar og indsigt i projekter, der gør en forskel for rigtig mange københavnere. Dine kollegaer vil løbende sparre og vejlede dig i forhold til dine opgaver. Du vil desuden komme til at arbejde sammen med enhedens øvrige studentermedhjælpere og få en stor kontaktflade i resten af forvaltningen.

Generelt er der højt til loftet og en flad ledelsesstruktur, hvilket gør at du som medarbejder har stor indflydelse på egne opgaver og gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

Cirkulær København (10-15 timer om ugen)
Du kommer til at arbejde med forskellige aspekter af udvikling på affaldsområdet og implementering af målsætningerne i Cirkulær København. Der vil være administrative opgaver og mulighed for at deltage i gennemførelsen af events og andre borgerrettede aktiviteter rundt om i byen.

Se mere om Cirkulær København her: https://www.kk.dk/artikel/cirkulaer-koebenhavn-ressource-og-affaldsplan-2024

CIRCuIT og FORCE (10 timer om ugen)
Vi har to EU-projekter indenfor hhv. cirkulært byggeri og partnerskaber indenfor cirkulær ressourcehåndtering. Her vil være administrative opgaver med at arrangere møder og events, skrive referater på engelsk, hjemmeside og intranet, litteratursøgning og lignede praktiske og faglige opgaver.

Læs mere om CIRCuIT: https://www.kk.dk/indhold/borgerrepraesentationens-modemateriale/28032019/edoc-agenda/2dd34924-3b86-49e4-b72d-f3020b61c11b/c9eb302d-10a3-42ee-ad11-26cde9d643ee og FORCE: http://www.ce-force.eu/

Vi forventer, at du

  • har stor interesse for byen og lyst til at arbejde med ressource- og affaldsindsatser
  • er studerende på en længere videregående uddannelse, har læst i minimum to år og har mindst et år tilbage af dine studier
  • er god til at formulere dig skriftligt og er rutineret bruger af Office-pakken
  • er indstillet på at arbejde med mange forskellige slags opgaver i en travl hverdag, herunder driftsmæssige opgaver
  • er god til at samarbejde og omgås mange forskellige mennesker
Desuden forventer vi, at du er ansvarsbevidst og indstillet på at udføre både selvstændig opgaveløsning og praktiske opgaver. Vi lægger vægt på, at du går positivt og engageret til arbejdsopgaverne, og at du bidrager både socialt og fagligt.

Det er det en fordel, at du har viden om affaldshåndtering, genanvendelse og den cirkulære dagsorden.

Til CIRCuIT/FORCE stillingen er det også en fordel, hvis du har kendskab til byggeri.

Det er vigtigt, at du er opsøgende og ansvarsfuld i opgaveløsningen og kan udvise nogle basale projektledererfaringer, så du kan støtte fremdriften på ressource- affaldsplanen.

Det er desuden en fordel, hvis du

  • er god til databearbejdning, samt evt. økonomi
  • er god til engelsk
  • er god til kommunikation (fx Power Point og skriftlig formidling)
Løn- og ansættelsesforhold
Stillingerne er med start snarest muligt med et gennemsnitligt timetal på 10 eller 15 timer om ugen. Vi er fleksible i forhold til eksamensperioder, ferie med videre.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til Københavns Kommunes regelsæt for studerende beskæftiget med kontorarbejde.

Praktisk
Det er en forudsætning, at du er aktivt studerende og kan dokumentere, at du er indskrevet ved en højere læreanstalt. Ansøgere på overbygning foretrækkes.

Vedhæft dit CV og eksamensbevis i Word- eller PDF-format. Din ansøgning skal højst fylde en side og dit CV højst tre sider.

Yderligere information
Du kan læse mere om Københavns Kommune og Teknik- og Miljøforvaltningen på www.kk.dk og www.tmf.kk.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen til Cirkulær København, er du meget velkommen til at kontakte Susanne Lindeneg på 3036 4388. Hvis du vil vide mere om stillingen til CIRCuIT og FORCE, er du meget velkommen til at kontakte Mette Skovgaard på 2422 1189.

Startdato aftales ved ansættelsen.

Søg via nedenstående link senest søndag den 9. februar 2020
Samtaler forventes afholdt i uge 8.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.


Kontakt

Koncernservice og Koncern IT

Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf: 21472210
Praktisk information
Oprettet:
24-01-2020
Udløber:
09-02-2020
Kviknummer:
LJA-79044973
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed