55
55
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administration + Efter- og videreuddannelser

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-11-2019

Studentermedhjælpere til administrativ understøttelse af forsknings- og udviklingsarbejdet ved Socialrådgiveruddannelsen

Har du gode skriftlige færdigheder, og er du metodisk stærk? Og har du lyst til at understøtte et stort forsknings- og udviklingsmiljø? Så har vi måske et studiejob til dig, der er relevant for dit CV.

Om jobbet
Forsknings- og udviklingsmiljøet på Socialrådgiveruddannelsen på Københavns Professionshøjskole søger to studentermedhjælpere til administrativ understøttelse samt forskellige opgaver på igangværende forskningsprojekter.

Som studentermedhjælper varetager du mange forskelligartede opgaver, og du vil i høj grad få mulighed for at arbejde selvstændigt og præge opgaverne alt efter, hvilke kompetencer du kommer med.

Eksempler på opgaver:

 • Koordinering af og understøttelse ved afvikling af diverse konferencer, seminarer, netværk og møder
 • Rekruttering af interviewinformanter, transskribering og kodning af interviewmateriale
 • Analysere og kode kvantitativ såvel som kvalitativ data i hhv. Stata og NVivo
 • Litteratursøgning og korrekturlæsning på artikler og andet skriftligt materiale
 • Koordinering af studentermedhjælperkorpset, som transskriberer interviews for forskningsprojekter, og yde kvalitetskontrol på transskriptioner
 • Yde support og være superbruger af vores system til refusion af udlæg for medarbejdere (RejsUd) i forhold til afregninger (transport, rejser, etc.)
 • Hjælpe webredaktør med opdatering og udvikling af hjemmeside for forskningsafdelingen på Socialrådgiveruddannelsen
 • Opsætning af publikationer i Adobe InDesign og filmredigering samt anonymisering i Premiere herunder kategorisering af filmklip i vores databaser
 • Andre ad hoc-opgaver som kopiering af materiale, tage mødereferater, forfaldende kontorarbejde mv.
Vi hjælper dig naturligvis godt i gang med dine opgaver, og du vil få en grundig introduktion til både systemer og arbejdsgange.

Om dig
Du er studerende og læser eksempelvis sociologi, pædagogik, statskundskab, forvaltning eller kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde. Du er metodisk stærk, og du kan identificere og opsummere de vigtigste konklusioner i forskning og rapporter.

Herudover forestiller vi os, at du:

 • har gode skriftlige kompetencer både på dansk og engelsk
 • er vant til at arbejde i Excel og databehandlingsværktøjer som Stata
 • har flair for IT Fx NVivo, InDesign og Premiere (med oplæring)
 • kan arbejde selvstændigt og systematisk samt håndtere personfølsomme oplysninger
 • har gode pædagogiske og kommunikative evne
 • kan demonstrere god organisationsforståelse og er i stand til at overholde tidsfrister
 • kan bidrage til et godt arbejdsmiljø med god energi og gå-på-mod.
Begge stillinger understøtter forskningsmiljøet på Socialrådgiveruddannelsen, hvor den ene stilling dog primært vil være tilknyttet de to nedenstående forskningsprojekter med særlig fokus på data- og analysearbejde:

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er med tiltrædelse 1. februar 2020 eller efter aftale.

Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen efter aftale og kan tilrettelægges fleksibelt af hensyn til dit studie.

Du ansættes som studentermedhjælper og din ansættelse vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen er afhængig af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Kronprinsesse Sofies Vej 35, 2000 Frederiksberg.

Om os
En stærk videnbasering af uddannelserne er målet for forskning og udvikling på Københavns Professionshøjskole. Udvikling af ny viden sker i tæt samarbejde med både uddannelserne og praksis. Vi arbejder tværfagligt og innovativt med fokus på, at den nye viden skal kunne bruges direkte i undervisningen og i samfundet skoler, sundhedssektoren, i sociale indsatser og administration. Når vores studerende og kursister bliver undervist på grundlag af den nyeste viden og i tæt samarbejde med praksis, bliver de stærke professionsudøvere og medarbejdere, der direkte kan omsætte deres viden i samfundet.

Forskning og udvikling på Københavns Professionshøjskole er anvendelsesorienteret, idet den tager afsæt i de velfærdsproblematikker, som bl.a. lærere, pædagoger, socialrådgivere, laboranter, sygeplejersker og ernæringseksperter støder på i deres dagligdag.

Vi samarbejder med regioner, kommuner, private og frivillige foreninger. Et partnerskab med Københavns Professionshøjskole er en ideel måde at sikre strategiske og langsigtede fordele for begge parter.

Gennem forskning og udvikling imødekommer Københavns Professionshøjskole arbejdsmarkedets behov og sætter en dagsorden for udvikling af professionerne.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning Fælles om fremragende undervisning på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingerne er du velkommen til kontakte projektkoordinator Maria Wedum på tlf. 5163 2629.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest onsdag den 4. december 2019.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 50.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Kontakt

Administration + Efter- og videreuddannelser

Humletorvet
1799
København V
Tlf: 51632620
Praktisk information
Oprettet:
22-11-2019
Udløber:
04-12-2019
Kviknummer:
LJA-77692797
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
HR-ON
Odense, Fyn
Frist:
10-07-2020
KK WIND SOLUTIONS A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
Frist:
10-07-2020