38
38
 ledige stillinger på Magisterjob
83
83
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Politiets Efterretningstjeneste

Politiets Efterretningstjeneste

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 17-02-2021

Studentermedhjælpere i Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets Efterretningstjeneste

Personsikkerhedssektionen foretager sikkerhedsundersøgelser af personer, der i forbindelse med arbejde i offentligt myndighed skal arbejde med klassificeret information.

Arbejdsområdet i Personsikkerhedssektionen omfatter indhentning af oplysninger om personer, og sagsbehandling i forbindelse med sikkerhedsundersøgelser, herunder registermæssige undersøgelser, Open Source-undersøgelser, indhentning af økonomiske oplysninger, indhentning af vandelsoplysninger om personerne, der undersøges, hos familie, bekendte og tidligere arbejdsgivere.

Personsikkerhedssektionen forventer at ansøgerne har et vist kendskab til offentlig forvaltning, gerne viden om Politiets Efterretningstjenestes ansvarsområde, samt har kapacitet til at arbejde i IT-systemer.

Af personlige kompetencer forventes nysgerrighed, ordenssans, en struktureret tilgang til arbejdsdagen og evne til at arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder et rart arbejdsmiljø, kollegialitet og har en humoristisk og social omgangstone.

Ansættelsesforhold
Stillingerne ønskes besat d. 1.maj 2021.

Arbejdstiden er 15 timer om ugen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Det er en forudsætning for ansættelse i Politiets Efterretningstjeneste, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Kontakt
Ønsker du yderligere information vedrørende den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte telefonnummer 2121 5241. I hverdage mellem 12-13. Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10-11.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2021


Politiets Efterretningstjeneste har som mission at identificere, forebygge, efterforske og modvirke trusler mod friheden, demokratiet og sikkerheden i det danske samfund. Det gælder såvel trusler i Danmark som trusler, der er rettet mod Danmark eller mod danskere og danske interesser i udlandet.

Politiets Efterretningstjeneste har som vision at være en analytisk baseret efterretnings- og sikkerhedstjeneste med en høj grad af beredskabs- og operationsparathed.

Kontakt

Politiets Efterretningstjeneste

Klausdalsbrovej 1
2860
Søborg
Tlf: 33148888
Praktisk information
Oprettet:
17-02-2021
Udløber:
01-03-2021
Kviknummer:
LJA-81729140
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Grønlands Selvstyre, Departementet for Natur, Miljø og Forskning
Nuuk
Frist:
15-03-2021
ROMU
Roskilde, Midtsjælland
Frist:
22-03-2021