56
56
 ledige stillinger på Magisterjob
99
99
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trafikselskabet Movia

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-11-2019

Studentermedhjælper til styring og grøn omstilling af kollektiv transport

Vil du være med til at indkøbe Sjællands største busbilletter? Har kontrakter, data eller grøn omstilling din store interesse? Motiveres du af at se resultaterne af dit arbejde køre rundt på gaderne? Og har du lyst og faglighed til at bidrage til vores løbende indkøb og kontraktstyring af kollektiv transport for ca. 3 mia. kr. årligt? Så har Movia dit nye studenterjob.

Vi søger en studentermedhjælper til området Kontrakter, der arbejder med udbud, kontraktopfølgning og miljø. Området består af 10 medarbejdere. I området er der stor frihed i den daglige opgaveløsning, gode muligheder for at sparre med engagerede kollegaer i Movia og et tæt samarbejde med vores operatører.

Vi tilbyder
Du vil komme til at bistå i forbindelse med følgende arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af tillægskontrakter.
  • Gennemførelse af miljøsyn.
  • Forberedelse af forhandlinger, herunder referent ved forhandlingsmøder mv.
  • Mødeplanlægning og -forberedelse.
  • Håndtering af data.
  • Bidrage generelt til områdets arbejdsopgaver.

Vi forestiller os, at du er i gang med en juridisk, teknisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse, at du er selvstændig, initiativrig og har gode samarbejdsevner samt interesse for et eller flere af disse områder:
  • Kontrakter og kontraktstyring.
  • Miljø og grøn omstilling af bustrafikken.
  • IT og data, herunder ESDH-opgaver.
  • Transportsektoren og den kollektive trafik.

Stillingen er på 15 timer pr. uge, men der kan være perioder med ekstra travlhed. Omvendt er vi fleksible med hensyn til tilrettelæggelsen af arbejdstiden i eksamensperioder mv. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Tiltrædelse kan koordineres med evt. eksamen i januar 2020.

Movia som arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby St. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed, højt til loftet og kort til topledelsen. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv nu og i fremtiden.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Ansøgningsfrist
Onsdag den 4. december 2019. Samtaler forventes afholdt i uge 50 eller 51.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef Jeppe Gaard på tlf. 36 13 16 78 / e-mail: jeg@moviatrafik.dk.

Kontakt

Trafikselskabet Movia

Gammel Køge Landevej 3
2500
Valby
Tlf: 36131400
Praktisk information
Oprettet:
18-11-2019
Udløber:
04-12-2019
Kviknummer:
LJA-77567187
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Koncernservice og Koncern IT
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-07-2020