33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomistyrelsen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-03-2021

Studentermedhjælper til statens læringsløsning

Vil du være med til at sætte læring og kompetenceudvikling på skinner i staten?

Vi søger en studentermedhjælper som er i gang med et studie, hvor der er fokus på HR, it og læring eller lign., ligesom du brænder for at have et studierelevant job. Så hvis du har et ønske om at få omsat teori til praksis, når det gælder medarbejderudvikling, så er det nu, du har chancen!

Økonomistyrelsen har gennem Campus platformen ansvaret for digitalt at kunne understøtte medarbejder- og lederudviklingen i staten. Formålet er, at statens institutioner skal stå godt rustet, hvad angår kompetencer, til både at kunne løse de nære og aktuelle opgaver, samt til at kunne udvikle medarbejdere og ledere, så de er klædt på til at tackle fremtidens udfordringer.

Campus-løsningen kan karakteriseres som en Talent Management løsning (med 120.000 brugere), der ud over en digital infrastruktur også omfatter et bredt indhold i form af en række e-læringskurser.

Om stillingen Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, hvor der er højt til loftet, stort engagement, hvor man tager ansvar for opgaverne og hele tiden arbejder på at sikre og professionalisere sine opgaver og projekter. Der er pt. 12 medarbejdere i teamet, heraf én studentermedhjælper, så du vil blive den anden i teamet.

Dit arbejde vil foregå med en høj grad af selvstændighed men med fokus på, at vi sammen skal skabe resultater og når i mål.

Du komme til at arbejde med:

  • brugersupport og dokumentation beredt set - support, vejledninger og guides
  • vedligeholdelse af tekster på hjemmesiden, nyhedsbreve, nyheder og webtilgængelighed
  • sekretæropgaver i relation til udvalg og styregrupper
  • bistand til teamets kunderettede aktiviteter i forbindelse med salg, udvikling, rådgivning, konfiguration og implementering
  • bistand til teamleder og kontorets øvrige medarbejdere.
Om dig Du er i gang videregående uddannelse, har interesser inden for kompetenceudvikling generelt, herunder digital understøttelse af udviklingsprocesser.

Det forventes desuden, at du:

  • har erfaring med at arbejde projektorienteret med styring af leverancer og deadlines
  • er en god formidler og kommunikator både i skrift og tale
  • er et ordensmenneske og arbejder struktureret
  • ikke mister fokus, selvom der er mange bolde i luften
  • er en holdspiller og en god kollega.
Om os Du ansættes i kontoret HR- og Kompetencesystemer i teamet Statens Kompetenceløsninger, som varetager systemforvaltning og videreudvikling af systemerne Campus og Statens eRekruttering hos såvel statslige som selvejende statslige institutioner.

Kontoret indgår i Økonomistyrelsens Center for Systemer, som driver et sammenhængende sæt af digitale datadrevne services, der understøtter god ledelse og økonomistyring i staten. Vores mission er at understøtte alle administrative hovedprocesser digitalt, så medarbejdere og ledere i de statslige institutioner kan løse deres opgaver enkelt, effektivt og værdiskabende.

Læs mere om systemcentret og kontor for HR- og Kompetencesystemer her: https://oes.dk/om-os/organisationen/center-for-systemer/.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område (OAO-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Kontorfunktionærer, Laboranter og It-medarbejdere (HK) i staten.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om os eller stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Per Brogaard på tlf.: 4077 9198 eller mail: peb@oes.dk.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på Søg stillingen og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag den 11. april 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 15 og 16.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Kontakt

Økonomistyrelsen

Landgreven 4
1301
København K
Tlf: 33954749
Praktisk information
Oprettet:
24-03-2021
Udløber:
11-04-2021
Kviknummer:
LJA-81870030
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Københavns Professionshøjskole, Kronprinsesse Sofies Vej
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
22-04-2021
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
København, Storkøbenhavn
Frist:
05-05-2021