55
55
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 19-11-2019

Studentermedhjælper til Skoletjenestens webredaktion

Interesserer du dig for undervisning, kultur og kommunikation, og vil du bidrage til at styrke Skoletjenestens digitale kommunikation? Vi søger en dygtig studentermedhjælper til webopgaver i kommunikationsteamet.

Om dig
Du er i gang med en videregående uddannelse inden for kommunikation, it og medier eller lignende. Du har erfaring i at arbejde med CMS, SEO og brugerstatistik, og det er en fordel, hvis du har kendskab til Drupal og Google analytics. Du er grundig, systematisk og god til at skabe overblik. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, tage initiativ og stå for websupport til de eksterne læringsmiljøer, vi samarbejder med.

Om jobbet
Skoletjenesten videncenter for eksterne læringsmiljøer driver en undervisningsportal med over 2.500 undervisningstilbud fra hele landet, som løbende opdateres og kvalitetssikres i samarbejde med kulturinstitutioner og samarbejdspartnere. Vi brugeroptimerer løbende portalen, og det vil derfor udgøre en væsentlig del af dine webopgaver. I samarbejde med kolleger i teamet bliver dine hovedopgaver:

  • at opdatere og vedligeholde skoletjenesten.dk
  • at oprette nye institutioner på sitet
  • løbende kontakt og support til kulturinstitutioner
  • at udarbejde brugerstatistik på vores kommunikationskanaler
  • at bidrage til videreudvikling af Skoletjenestens website
  • at arbejde med content og skabe synergi mellem vores platforme
Om teamet
Du bliver en del af et kommunikationsteam, der arbejder strategisk med kommunikation for at binde organisationen sammen og skabe endnu stærkere relationer udadtil. Jobbet er derfor også en mulighed for at få kendskab til de kommunikationsopgaver, som ligger i teamet: faglig formidling, web, nyheder og presse, markedsføring, grafiske opgaver og kommunikationsrådgivning af ledelse og medarbejdere.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende aftale med Københavns Kommune. Arbejdstiden er 10 timer om ugen med ansættelse i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen/Skoletjenesten. Stillingen ønskes besat den 6. januar 2020 eller snarest derefter. Arbejdsstedet er Gyldenløvesgade i København V.

Kontakt
For yderligere information om stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Siska Rohr Harrebye på 2490 1368. Se også www.skoletjenesten.dk.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte cv og dokumentation for uddannelse.

Søg via nedenstående link senest mandag den 9. december 2019.
Vi gennemfører samtaler i uge 50.

Om Skoletjenesten
Skoletjenesten videncenter for eksterne læringsmiljøer er et samarbejde mellem Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, kommunerne i Region Hovedstaden og Region Sjælland og en række museer, kulturinstitutioner og uddannelsessteder om udvikling og tilbud af undervisning i eksterne læringsmiljøer.

Kontakt

Koncernservice og Koncern IT

Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf: 51372366
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2019
Udløber:
09-12-2019
Kviknummer:
LJA-77580562
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
IT og web,
Kommunikation og medier,
Redaktion
Beliggenhed
Lignende job
HR-ON
Odense, Fyn
Frist:
10-07-2020
KK WIND SOLUTIONS A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
Frist:
10-07-2020