123
123
 ledige stillinger på Magisterjob
250
250
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncernservice og Koncern IT

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-01-2020

Studentermedhjælper til sekretariatet i Kultur- og Fritidsforvaltningens decentrale bydelsenhed Kultur Ø

Har du lyst til at indgå i arbejdet med at understøtte kulturlivet og økonomistyring for Kultur- og Fritidsforvaltningen på Østerbro? Brænder du for at arbejde i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i sekretariatet i Kultur Ø.

I sekretariatet er vores primære arbejdsområde at understøtte med økonomistyring indenfor spændende områder i Kultur- og Fritidsforvaltningen som: idrætsområdet, kulturhuse og biblioteker. Kultur Ø navigerer i et styringsmæssigt krydspres mellem kommunalpolitik, lokalpolitik, lovgivning og forventninger fra faste brugere, samarbejdspartnere og foreninger.

Arbejdsopgaver og kvalifikationer
Kort sagt: Vi søger en dygtig, ansvarlig og stabil studentermedhjælper, der trives med rutineopgaver indenfor økonomiområdet. Du er detaljeorienteret, grundig og udviser stor arbejdsdisciplin samt udfører arbejdet på højt kvalitetsniveau.

Du kommer til løse opgaver på tværs af hele sekretariat, der består af 15 medarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • afstemning af kontantkasser herunder ugentlig optælling og ajourføring indbetalinger, samt revidering af kasseinstruks
  • ad hoc-opgaver
Vi forventer, at du

  • er fleksibel, engageret og lærenem
  • kan fokusere på detaljen og se den i en større sammenhæng
  • har flair for tal
  • trives med driftsopgaver og ad hoc-opgaver
  • har et godt kendskab til Office-pakken og kendskab til Excel
  • er studerende på en videregående uddannelse
  • har minimum et års studieerfaring
Om Kultur Ø
Kultur Ø er en af fire decentrale bydelsenheder under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Vi udvikler kultur- og fritidsoplevelser i samarbejde med borgere fra det nære i hverdagen til det storslåede, der dækker hele byen. Kultur Ø er både kulturhuse, biblioteker og idrætsanlæg fordelt over hele byen alle med stor historik og med udsigt til en spændende fremtid. Kultur Ø er passioneret omkring kulturhusudvikling, foreningsliv, samskabelse og forretningsudvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat snarest og aflønnes efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, og arbejdsplanen tilrettelægges i samarbejde med sekretariatsleder og økonomikoordinator i sekretariatet. Din primære arbejdsplads vil være fordelt rundt på vores forskellige institutioner på Østerbro og Indre By.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Rasmus Walsøe Gyldenkærne i tidsrummet kl. 16.00-17.00 på 2497 0454.

Søg via nedenstående link senest fredag den 7. februar 2020
Samtaler forventer vi at afholde i uge 7.

Kultur- og Fritidsforvaltningen

I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje.

Kontakt

Koncernservice og Koncern IT

Borups Allé 177
2400
København NV
Danmark
Tlf: 21472210
Praktisk information
Oprettet:
24-01-2020
Udløber:
07-02-2020
Kviknummer:
LJA-79044972
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed