85
85
 ledige stillinger på Magisterjob
189
189
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Teknik, Vasbygade 10

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 25-10-2019

Studentermedhjælper til ledelsessekretariat

Er du studerende og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med ledelsessupport og håndtering af borgerhenvendelser og politiske sager i en virksomhed i udvikling?

Har du lyst til at få praktisk erfaring med at omsætte tekniske termer til flydende sprog og gøre præsentationer let forståelige samt svare på henvendelser fra borgere såvel som politikere? Interesserer det dig at få indblik i myndighedsrollen inden for jernbaneområdet og trives du med mange forskellige opgaver, hvor løsningen ofte vil være afhængig af et godt samarbejde med kolleger med meget forskellig baggrund? Så er du måske den, vi søger.

I Infrastruktur-divisionen i Banedanmark har vi ansvaret for drift og vedligehold af jernbanen i hele landet. Vi søger en studentermedhjælper til vores Ledelsessekretariat, hvor opgaverne spænder vidt og to dage sjældent er ens.

Ledelsessupport

Som vores nye studentermedhjælper vil du indgå i et samarbejde med tre ledelsessupportere, der arbejder dedikeret med at oversætte komplekst, fagligt stof til et lettere forståeligt sprog.

Du vil få indblik i arbejdet i en stor offentlig virksomhed, herunder myndighedsarbejdet og ikke mindst i samspillet mellem Banedanmark, ministeriets departement og omverdenen. Organisatorisk vil du blive placeret i Infrastrukturs Ledelsessekretariat med reference til teamleder Annette Bernhoff Bay.

Stillingen er pt. placeret i København, men flytter i efteråret 2020 med resten af divisionen til et nyt domicil i Ringsted.

Ansvarlighed med rum til udvikling

Vi forestiller os, at du læser en samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse og har mindst to år tilbage af din studietid. Du skal kunne arbejde på hverdage i dagtimerne, men til gengæld tilbyder vi 7 timers ugentligt studierelevant arbejde med mulighed for at planlægge efter dine forelæsninger og eksamensperioder.

Vi leder efter en ansvarsbevidst og fleksibel studentermedhjælper, som går nysgerrigt og engageret ind i de opgaver der skal løses. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere skriftligt og mundtligt på alle niveauer, og at du arbejder velstruktureret med sans for detaljer. Du kan arbejde både alene med egne opgaver eller sammen med dine kollegaer.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende som er 125,37 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Annette Bernhoff Bay på tlf. 93547518. Send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.Kontakt

Banedanmark, Teknik, Vasbygade 10

Vasbygade 10
2450
København SV
Tlf: 41879932
Praktisk information
Oprettet:
25-10-2019
Udløber:
14-11-2019
Kviknummer:
LJA-76796761
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
KU - TEO - Fakultetet
København, Storkøbenhavn
Frist:
03-08-2019
Flora RaniaBo Familiehus ApS
Skanderborg, Østjylland
Frist:
03-08-2019