80
80
 ledige stillinger på Magisterjob
135
135
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-11-2019

Studentermedhjælper til kandidatprogrammet Bosætning, Økologi og Tektonik på IBT / KADK

Studentermedhjælper til kandidatprogrammet Bosætning, Økologi og Tektonik på IBT / KADK

Ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) opslås en varig stilling som studentermedhjælper tilknyttet kandidatprogrammet Bosætning, Økologi og Tektonik ved Institut for Bygningskunst og Teknologi.

Vi søger en effektiv og fleksibel studerende, der kan udføre forefaldende arbejde igennem hele studieåret. Stillingen er på minimum 100 timer om året. Der er ingen fast ugentlig arbejdsdag. Timerne aftales nærmere med programansvarlig Ulrik Stylsvig Madsen.


Den ledige stilling ønskes besat snarest muligt.


Om stillingen
Som studentermedhjælper vil du være en vigtig brik i planlægningen og udviklingen af de fælles aktiviteter på programmet. Arbejdsopgaverne vil derfor være mangeartede fra den praktiske planlægning af studieturen til formidlingsaktiviteter som udstillinger og publikationen. Du skal derfor være parat til at tage fat, når nye opgaver melder sig, fra mere selvstændige planlægning og udviklingsopgaver opdatering til hjælp med de administrative ad hoc opgaver på programmet.

Arbejdet skal foretages i samarbejde med de programansvarlige.


Kvalifikationskrav
Du er i gang med en længere videregående uddannelse. Det vil være en fordel, at du er aktiv studerende på KADK, men det er ikke et krav.

Du er stabil, arbejder struktureret og med sikkert blik for detaljen. Som udadvendt menneske med godt humør har du naturligt flair for service og lyst til at bidrage til en velfungerende hverdag.

Derudover forventer vi, at du:

Kan formulere dig flydende på engelsk både på skrift og i tale
Er rutineret bruger af Word og Adobe pakken.


Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til OAO-S fællesoverenskomsten og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/STAT. Der er krav om, at du er aktiv studerende og indskrevet ved en højere læreanstalt under din ansættelse.

Timelønnen starter på skalatrin 8, hvor startlønnen udgør kr. 125,22 i aktuelt niveau pr. 1. oktober 2019 med oprykning på højere løntrin samt pensionsbidrag efter anciennitet.

Arbejdstidens placering aftales med nærmeste leder inden for en ramme på minimum 100 timer i løbet af året.

Ansøgningen
Motiveret ansøgning, CV, dokumentation for studieaktivitet og evt. øvrige bilag sendes elektronisk via knappen Søg stillingen nedenfor, så den er KADK i hænde senest 5. december 2019 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i umiddelbart forlængelse af ansøgningsfristen.


Vi opfordrer alle kvalificerede uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om ansøgningsprocessen og e-rekrutteringssystemet kan fås ved henvendelse til HR-medarbejder, Ellen Kruse Jacobsen, e-mail: ekj@kadk.dk tlf.: 4170 1539.
Oplysninger om stillingens faglige indhold kan fås ved henvendelse til programansvarlig, Ulrik Stylsvig Madsen, ulrik.madsen@kadk.dk, tlf.: 5093 7200.

Generelle oplysninger om KADK og Institut for Bygningskunst og Teknologi kan findes på www.kadk.dk


Kontakt

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

Philip De Langes Allé 10
1435
København K
Tlf: 41701965
Praktisk information
Oprettet:
21-11-2019
Udløber:
05-12-2019
Kviknummer:
LJA-77675896
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn, Fyn
Frist:
01-08-2020