33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og Indenrigsministeriet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-03-2021

Studentermedhjælper til HR

Studentermedhjælper til HR i Social- og Ældreministeriet

Er du studerende og på udkig efter en spændende og udviklende stilling i et HR kontor? Så er det måske dig, vi kan tilbyde et job i et HR kontor i et helt nyt set up med fokus på ledelse og medarbejdertrivsel.

Stillingen og dig
Du kommer til at blive en del af et forholdsvist nyt HR team, men hvor der er gode erfarne kræfter med godt kendskab til organisationen og den strategiske retning for HR området. Du kommer til at indgå i kontorets daglige drift, hvor du eksempelvis kommer ind over udarbejdelse af jobopslag, opdatering og opsætning af intranet, rekruttering og koordinering af kandidatsamtaler. Derudover kan dine arbejdsopgaver bestå i at assistere diverse HR - processer, onboarding af nye medarbejdere, planlægning og udførelse af introduktionsdage, udarbejde udkast til ansættelseskontrakter mm.
Det er vigtigt, at du trives med, at dagene ikke nødvendigvis ligner hinanden og at der kan komme opgaver ind, som skal løses med en fokuseret indsats.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Læser på en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse som eksempelvis merc.HRM, jurastudiet og har lyst til at anvende din teoretiske viden i praksis.
  • Er en engageret og proaktivt person, som har lyst til at udvikle sig personligt og fagligt og kan følge opgaverne helt til dørs.
  • Er interesseret i mennesker og organisationer samt har mod på at stå foran en forsamling af mennesker.
  • Er selvstændig, lærenem og har fokus på detaljen.
  • Er omstillingsparat og har lyst til at gribe de mange forskelligartede opgaver, som hverdagen i HR kontoret byder på.
  • Er god til at strukturere processer, overholde tidsfrister samt har interesse og flair for tal.
Du har et godt kendskab til Office-pakken, særligt Word og Excel, kan lide at arbejde i systemer og mod på at lære nye systemer at kende. Det er vigtigt, at du kan formulere dig klart og præcist i både skrift og tale.

HR kontoret
HR kontoret i Social- og Ældreministeriet er i sin spæde start men med et klart formål; sikre en stabil drift og udvikling af organisationen. Særligt i den kommende tid er en vigtig opgave for HR at medvirke til at sikre, at vi ansætter og tiltrækker de rigtige medarbejdere til at løse ministeriets kerne og driftsopgaver.

Som studentermedhjælper i Social- og Ældreministeriet får du mulighed for at arbejde i et politisk miljø, hvor ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen er i fokus, og går hånd i hånd med kollegial sparring og en uhøjtidelig omgangsform.
HR kontoret består pt. af i alt 4 medarbejdere, og nye medarbejdere kommer til inden længe.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen ønsket 1. maj 2021 eller hurtigst muligt. Stillingen er på 15 timer pr. uge, der kan placeres fleksibelt i forhold til undervisning og eksamener.

Ansættelsen følger den gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT for studentermedhjælpere i staten. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22,1060 København K.

Bemærk dog at det må forventes, at man arbejder hjemmefra, grundet corona restriktionerne; det er vigtigt, at du kan se dig selv i dette set-up.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til HR konsulent, Anja Madsen telefon 41 85 13 98 eller e- mail: amad@sim.dk

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 11. april 2021.

Vi forventer at holde samtaler løbende samt kort efter fristes udløb.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


Kontakt

Social- og Indenrigsministeriet

Holmens Kanal 22
1060
København K
Tlf: 72282432
Praktisk information
Oprettet:
24-03-2021
Udløber:
11-04-2021
Kviknummer:
LJA-81870032
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Københavns Professionshøjskole, Kronprinsesse Sofies Vej
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
22-04-2021
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
København, Storkøbenhavn
Frist:
05-05-2021