42
42
 ledige stillinger på Magisterjob
78
78
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Norddjurs Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 15-02-2021

Studentermedhjælper til Erhverv, Norddjurs Kommune.

Erhverv i Norddjurs Kommune søger en generalist studentermedhjælper til sekretariatsopgaver i Erhvervsafdelingen.

Opgaverne vil spænde vidt og blandt andet være politisk betjening, projektopgaver i forbindelse med erhvervsudviklingsprojekter, hjælp til kampagner og praktiske opgaver.

Stillingen er på ca. 10 timer om ugen.

Norddjurs Kommune vil være kendt for at være en god kommune at drive virksomhed i. Virksomhederne skal opleve, at vi skaber de bedste rammer for, at de kan udvikle og drive deres virksomhed i kommunen. Det kræver en servicekultur, som løbende udvikles.

Erhvervsområdet i Norddjurs Kommune er organisatorisk placeret sammen med arbejdsmarkedsområdet og der er store synergieffekter mellem de to områder. Som studentermedhjælper kommer du derfor også til at snuse til arbejdsmarkedsområdet og arbejde på tværs af fagområder. Erhvervsafdelingen er forholdsvis nyoprettet i sin nuværende form. Du skal forvente at indgå i en afdeling, der ikke er præget af plejer, men stadig er i gang med at udvikle sig. 

Du skal have forståelse for virksomheders vilkår og behov og du skal synes, det er spændende at arbejde i en politisk organisation. Kendskab til erhvervsfremmesystemet er et plus, med ikke en forudsætning. Du har talent for at formulere dig på skrift, er serviceminded og tager ansvar for dine opgaver.

Norddjurs Kommune arbejder efter værdierne: tillid, ordentlighed, fællesskab og udvikling. Det er værdier vi udlever og forventer af kollegaer og omverdenen. Vi har en forventning om, at du er initiativrig og kan arbejde selvstændig. 
Vi lover til gengæld en sjov arbejdsplads med en stejl læringskurve, løbende sparring og passende ansvar.

Ansøgningsfrist: onsdag d. 3. marts 2021. 
Opstart ønskes hurtigst muligt.


Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte chefkonsulent i erhvervsafdelingen, Lone Bjørn Madsen, på 24 27 49 28 eller lobm@norddjurs.dk. Ansøgningen sendes digitalt via Norddjurs Kommunes rekrutteringssystem.


Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.


De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her: https://www.norddjurs.dk/norddjurs/organisation-og-ledelse/organisations-og-ledelseskodeks

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Norddjurs Kommune

Torvet 3
8500
Grenaa
Tlf: 89591086
Praktisk information
Oprettet:
15-02-2021
Udløber:
03-03-2021
Kviknummer:
LJA-81719881
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Folketingets administration
København, Storkøbenhavn
Frist:
14-03-2021
SSI
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-03-2021