45
45
 ledige stillinger på Magisterjob
104
104
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-07-2020

Studentermedhjælper til digital marketing

Er du digital til fingerspidserne og brænder du for marketing? Så er det dig, vi har brug for i vores medieteam. Vi søger en kreativ studentermedhjælper, der ved, hvad der rører sig i det digitale landskab og som er klar på at producere indhold til vores digitale platforme.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at producere grafisk/motion content til vores annoncering på Facebook og LinkedIn, udvikle tekster til SoMe, oprette landingpages på dm.dk og opsætte leadkampagner via Sleeknote og Leadfamly. Derudover vil du komme til at bidrage til at lave splittest, konverteringsoptimering og evaluering af kampagner.

Vi forventer af dig, at

  • Du har kendskab til markedsføring og/eller annoncering på sociale medier som Facebook og Instagram. Det er en fordel, hvis du er vant til at bruge Facebook Business Manager.
  • Du skriver godt og er god til at se, om billede/video og tekst hænger sammen på Facebook, Instagram og diverse sociale medier.
  • Du har et godt grafisk øje og kan selv producere billeder og video til vores digitale kanaler.
  • Du har erfaring med Photoshop, Premiere Pro, Illustrator eller lignende.
  • Du elsker at følge med i den digitale udvikling og har let ved at lære nye digitale værktøjer og systemer at kende.
  • Du har arbejdet i et CMS før og kender måske Umbraco.


Du er i gang med en uddannelse indenfor marketing, digital design, visuel kommunikation eller lignende, og så elsker du at arbejde med al slags digital marketing, hvor du selv er helt nede i systemerne.

Vi tilbyder

Hos DM får du gode udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende arbejdsopgaver. Du bliver en del af DMs medieteam, der består af 6 specialister, som arbejder med marketing og digital udvikling. 

Stillingen er på 15 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt og gerne fra september 2020.

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår efter intern overenskomst. Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er under uddannelse.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte eller digital projektleder Yukio Bergholdt på telefon 29 11 51 41 eller ybe@dm.dk. Eller digital marketingkonsulent Camilla Frydenlund Jørgensen på telefon 29 11 60 25 eller cfj@dm.dk .

Vil du vide mere om forholdene som ansat i DM, kan du kontakte tillidsrepræsentant Lise Ryberg Hoffmann på mail lh@dm.dk eller på telefon 38 15 67 20.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 34.

Send din ansøgning senest 17. august 2020. Stillingen kan kun ansøges via nedenstående link. 

Om Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening (DM) er en fagforening for mere end 50.000 akademikere, der står sammen om faglighed, frihed og gode arbejdsvilkår. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Og vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-07-2020
Udløber:
17-08-2020
Kviknummer:
LJA-80736513
Jobtype:
Deltid
Studenterjob
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job