57
57
 ledige stillinger på Magisterjob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Thisted Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 29-10-2019

Studentermedhjælper til Børne- og Familierådgivningen

ca. 10 timer pr. uge

Er du socialrådgiverstuderende, og har du lyst til at prøve, at arbejde i en familierådgivning sideløbende med studiet? Så er en studentermedhjælperstilling i Børne- og Familierådgivningen i Thisted Kommune måske noget for dig.

I Familierådgivningens sektion for Myndighed og Familieindsatser arbejdes på Myndighedsområdet med særlig støtte til børn og unge i alderen 0-23 år. Organisatorisk er vi opdelt i 3 teams, bygget op omkring specialerne inden for udsatte området

  • En Modtagelse der varetager sagsbehandling omkring modtagne underretninger og tidlig forebyggende arbejde igangsættes, samt hvor der arbejdes med processer omkring 41og 42.
  • Et Undersøgelsesteam der varetager sagsbehandlingen omkring arbejdet med processen omkring børnefaglige undersøgelser, handleplaner, opfølgning på forebyggende foranstaltninger samt efterværn.
  • Et Anbringelses og hjemgivelsesteam der varetager alt sagsbehandling omkring anbragte børn og unge og de tilhørende processer forbundet hermed.

Børne- og Familierådgivningen er en udviklingsorienteret arbejdsplads, der vægter et godt arbejdsmiljø, kvalitet i arbejdet og udvikling i det faglige som tværfaglige arbejde. Vi er ca. 25 socialrådgivere/socialformidlere rådgivere i sektionen og arbejder ud fra ICS og DUBU i det daglige arbejde. Du vil således få mulighed for et nærmere kendskab til de aktuelle anbefalede metoder i arbejdet med børn, unge og deres familier.

Stillingen vil som udgangspunkt være med tilknytning til Undersøgelsesteamet, men der kan være mulighed for opgaver i andre teams. Det vil være en fordel, at man har afsluttet sin praktikperiode.

Opgaverne vil bestå af administrativ hjælp, herunder evt. deltagelse i møder, efterfølgende journalføring, indhentning af oplysninger, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser, aktindsigter o.l.

Vi forventer, at du er positiv indstillet, kan arbejde selvstændigt og ikke er bange for at kaste dig over nye opgaver. Du skal have mod på også at samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere og være omstillingsparat i forhold til opgaver.

Vi tilbyder en stilling på 10 timer pr. uge, i foreløbig en periode på 12 måneder.

Løn efter HKs overenskomst.

Stillingen ønskes besat omkring januar 2020 eller efter nærmere aftale.

Ved eventuel ansættelse skal der underskrives samtykkeerklæring til indhentelse af børneattest.

Spørgsmål rettes til
teamleder Lisbeth Jungersen tlf. 29 70 67 31 eller teamleder Camilla Hassing tlf. 29 67 55 57.

Ansøgningsfrist
Torsdag den 28. november 2019 kl. 10.00.

Vi forventer at afholde samtaler fredag den 6. december 2019.

 

Kontakt

Thisted Kommune

Asylgade 30
7700
Thisted
Danmark
Tlf: 96171717
Praktisk information
Oprettet:
29-10-2019
Udløber:
28-11-2019
Kviknummer:
LJA-76898239
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Hillerød Kommune
Hillerød, Nordsjælland
Frist:
09-08-2020