33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for Forskning og Uddannelse - Svendborg

|
Fyn
|
Indrykket 11-02-2021

Studentermedhjælper søges til kommunikation og internationale opgaver

Er du studerende og drømmer du om at arbejde med kommunikation og internationale opgaver? Nyder du at skrive på fejlfrit engelsk og at udfolde dig på hjemmesider og sociale medier? Så er du måske vores nye kollega i styrelsens kontor i Svendborg.

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden er det vi skal leve af i fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi derfor for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Studentermedhjælper til EU samarbejde

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger en studentermedhjælper til kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer i Svendborg til at bistå os med at fremme EU-ordningerne: Euroguidance og Europass. Din primære opgave vil være information og kommunikation i relation til de to EU ordninger. Euroguidance skal fremme den internationale dimension i uddannelses- og erhvervsvejledningen, Europass er en europæisk digital platform for karriere og jobsøgning i hele Europa.

Arbejdsopgaverne er meget forskelligartede og omfatter blandt andet:

redigering og udvikling af indhold til kontorets hjemmesider og udenlandske hjemmesider

oversættelse begge veje mellem dansk og engelsk, samt korrekturlæsning på engelsk

besvarelse af henvendelser på dansk og engelsk fra danske og udenlandske borgere (f.eks. vejledere og studerende)

arbejde med database

information og promovering bl.a. på de sociale medier

administrative opgaver.

Arbejdet i kontoret er organiseret i teams, og du vil blive tilknyttet teamet for grundskoler, ungdomsuddannelser og voksenuddannelse.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du er godt i gang med en videregående uddannelse, f.eks. inden for samfundsvidenskab eller humaniora, og at du har minimum ét år tilbage af studiet.

Derudover er det væsentligt, at du:

er dygtig til at skrive, både mindre artikler og tekster til web, er erfaren bruger af Microsoft Office
behersker engelsk på et højt niveau i både skrift og tale
har erfaring med webredigering
kan bruge sociale medier til bl.a. markedsføring, herunder på Facebook.

Du skal have mod på et udfordrende job i et politisk miljø, hvor hverdagen er dynamisk og omskiftelig. Det er vigtigt, at du er selvstændig, fleksibel, serviceminded og opsøgende i forhold til opgaverne, og at du er omhyggelig og kvalitetsbevidst med det, du leverer.

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag.

Ansættelsesvilkår

Du bliver en del af Kontoret for Internationale Uddannelsesprogrammer, som administrerer bl.a. EUs og Nordisk Ministerråds uddannelsesprogrammer (heriblandt Erasmus+). Kontoret består af 34 medarbejdere med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvoraf syv er studentermedhjælpere.

Vi er en ambitiøs arbejdsplads, og vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Vi hjælper hinanden, og her er plads til grin og rig mulighed for at deltage i sociale arrangementer på tværs af koncernen.

Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriet efter overenskomst mellem Finansministeriet, OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Den ugentlige arbejdstid er 15 timer, som vi tilrettelægger sammen med dig.

Arbejdsstedet vil være Jessens Mole 12, 5700 Svendborg med forventet tiltrædelse d. 5 april 2021, efter påskeferien.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Birtha Theut på telefonnummer 7231 8922 eller på e-mail: bt@ufm.dk eller fuldmægtig Mads Madsen Henriksen på telefonnummer 7231 8899 eller på e-mail mmh@ufm.dk

Søg stillingen

Klik på knappen søg stillingen eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Din ansøgning inkl. CV og eksamenspapirer skal være uploadet senest fredag 12. marts 2021.

Vi forventer at holde samtaler den 17. og 18. marts. Der vil i forbindelse med samtalen blive afholdt en kort test i skriftlig engelsk.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS) har vi ansvaret for opgaver, der knytter sig til udviklingen og administrationen af bevillingerne for forskning, videregående uddannelse og videnbaseret innovation samt SU.

Kontakt

Styrelsen for Forskning og Uddannelse - Svendborg

Jessens Mole 12
5700
Svendborg
Tlf: 72318095
Praktisk information
Oprettet:
11-02-2021
Udløber:
12-03-2021
Kviknummer:
LJA-81707727
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Københavns Professionshøjskole, Kronprinsesse Sofies Vej
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
22-04-2021
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
København, Storkøbenhavn
Frist:
05-05-2021