116
116
 ledige stillinger på Magisterjob
162
162
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Aarhus Universitet

Aarhus Universitet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 17-09-2019

Studentermedhjælper søges til DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse

DPU søger snarest muligt en studentermedhjælper til central funktion i institutreceptionen, hvor du bliver en del af et dynamisk team på i alt 7 personer.

Jobbet
Jobbet består primært af serviceopgaver herunder servicering af kolleger, servicering ved møder, konferencer og andre arrangementer, oprydning og opfyldning i køkkener og kopirum, varebestilling, kopieringsopgaver, postfordeling samt diverse ad hoc opgaver.

Arbejdstiden er op til 14 t/uge - typisk fordelt over to dage ugentligt i tidsrummet kl. 8:30 16:00.

Arbejdsstedet er DPU Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Aarhus Universitet, campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV.

Kvalifikationer
Vi søger personer, der har en selvstændig og servicemindet tilgang til opgaver. Du skal være initiativrig og bevidst om dit ansvar samt have kendskab til IT.

Det er en fordel hvis du har mindst to år tilbage af din normerede studietid.

Vi er
Et institut under fakultetet ARTS på Aarhus Universitet med i alt ca. 400 ansatte videnskabelige og administrative medarbejdere og ca. 3.500 studerende. Størstedelen af instituttets ansatte har arbejdsplads i København, mens 40 pct. af de studerende læser i Aarhus. Instituttet har et stærkt forskningsmiljø inden for uddannelsesforskning og tilbyder bl.a. en bacheloruddannelse i uddannelsesvidenskab, 12 kandidat- og pt. 11 masteruddannelser. I 2020 vil DPU i stedet for 11 mastuddannelser udbyde 3 masteruddannelser. Desuden uddanner instituttet mange ph.d. studerende. Læs mere om DPU - Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse på www.edu.au.dk

Ansøgning
Send en kort ansøgning sammen med dit CV. Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest søndag d. 29. september 2019.
Samtaler vil blive afholdt løbende.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Har du spørgsmål
til stillingerne er du velkommen til at kontakte daglig leder af receptionen Pia Skelmose på telefon 26 30 04 06.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK (OAO-S-fællesoverenskomsten).

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Faculty of Arts
Arts er et af fire hovedområder på Aarhus Universitet.
Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 500 videnskabelige medarbejdere, 260 ph.d.-studerende, 10.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.
Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund, Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.
Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere (årsværk) med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
29. september 2019

 

Kontakt

Aarhus Universitet

Tuborgvej 164
2400
København NV
Danmark
Tlf: 87150000
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2019
Udløber:
29-09-2019
Kviknummer:
LJA-75701843
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
11-06-2020
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
Odense, Fyn
Frist:
27-05-2020