33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fødevarestyrelsen, Glostrup

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 24-03-2021

Studentermedhjælper søges til Center for Dyresundhed i Fødevarestyrelsen

Er du interesseret i selvstændig juridisk sagsbehandling, hvor du kan anvende din viden om juridisk metode og forvaltningsret? Har du et godt overblik og en systematisk tilgang til opgaveløsningen? Så er du måske vores nye student!

Opgaver
I Center for Dyresundhed håndterer vi nogle af de mange indsatser, som Fødevarestyrelsen har i forbindelse med forskellige husdyrsygdomme og transport af dyr. Du kommer derfor til at arbejde med et område, der har stor mediebevågenhed, f.eks. COVID-19 i mink og fugleinfluenza.

Som juridisk student i centeret kommer du til at arbejde med konkret juridisk sagsbehandling, hvor du skal foretage juridiske vurderinger og afvejninger i forbindelse med udarbejdelse af udkast til afgørelser vedrørende klagesager, aktindsigtsanmodninger og lignende. Du skal derfor være fortrolig med at fremsøge lovtekster og bemærkninger, som du har brug for i sagsbehandlingen. Du vil også skulle bistå ved udarbejdelsen af bekendtgørelser.

Vi har i forvejen gode juridiske kompetencer, som du kan sparre med om juridiske problemstillinger. Udover konkret læring i forbindelse med sagsbehandlingen får du derfor også mulighed for at få målrettet feedback på dine opgaver.

Om dig
Vi forventer, at du:
er analytisk, udadvendt, initiativrig og selvstændig
har fokus på resultater og kvalitet i dit arbejde
har sans for detaljen og en udpræget ordenssans
har flair for IT
har en flydende og sikker pen
kan overholde deadlines
kan fungere i en uformel omgangstone
er serviceminded over for kollegaer

Det er nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt og effektivt. Vi lægger vægt på kendskab til jura og offentlig forvaltning, så det vil være en fordel, hvis du er jurastuderende og er på minimum 2. år af din bacheloruddannelse.

Vi har en uformel omgangstone såvel internt i centeret som i resten af huset, hvor vi lægger vægt på, at der er plads til alle.

Hvornår skal du starte
Vi har travlt og har derfor behov for din hjælp hurtigst muligt og senest 1. maj 2021.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker på studentervilkår i henhold til gældende organisationsaftale for
kontorfunktionærer, laboranter og it- medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for fødevare, landbrug og fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er indtil videre Fødevarestyrelsen, Stationsparken 31-33, Glostrup.

Ansættelse sker med en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer ugentligt, fordelt på 2 dage efter nærmere aftale. Det er vigtigt for os med gensidig fleksibilitet, og det vil være muligt at tilrettelægge din arbejdstid, så du kan holde fri under eksamensperioder.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. andet relevant materiale online i vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 11. april 2021. Vi forventer at holde samtaler i uge 15.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du velkommen til at kontakte juridisk fuldmægtig Kamma Hald på telefon 7227 6237.

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kontakt

Fødevarestyrelsen, Glostrup

Stationsparken 31
2600
Glostrup
Tlf: 72275270
Praktisk information
Oprettet:
24-03-2021
Udløber:
11-04-2021
Kviknummer:
LJA-81870040
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Københavns Professionshøjskole, Kronprinsesse Sofies Vej
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
22-04-2021
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
København, Storkøbenhavn
Frist:
05-05-2021