115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
161
161
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 01-11-2019

Studentermedhjælper med speciale i Socialt Arbejde til Borgerservice, Aarhus Kommune

Om jobbet:Du vil som studentermedhjælper i Udvikling og Demokrati skulle understøtte de faste medarbejdere i deres opgavevaretagelse. Særligt vil der være et fokus på projektarbejde ift. internationale og udsatte medborgere. Heri vil arbejdet med inddragelse af forskellige borgergrupper være et vigtigt metodisk greb. Desuden vil der være analyse og skrivearbejde i form at evalueringer, notater og indstillinger.
Din profil:Du er i gang med en kandidatuddannelse i Socialt Arbejde.
Du har en bachelorgrad i Antropologi.
Du har erfaring med arbejdet i en udviklingsafdeling i en kommune.
Du har indgående kendskab til ressortområdet Borgerservice.
Du er positiv, idéudviklende og analytisk.
Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt.

Derfor skal du vælge os:Vi er en afdeling i Borgerservice, som beskæftiger sig med udvikling dels af Borgerservice men også af demokratiunderstøttende aktiviteter, såsom borgerinddragelse og nye serviceformer.
 
Vi er en afdeling der vægter kollegialitet- og social kapital højt. Du vil få 10 gode kolleger og vil til dagligt referere direkte til Chefen for Borgerservice.
 
Vi har kontorer på Dokk1 ved Aarhus Havn. Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.Ugentligt timetal: 12

Der er tale om en tidsbegrænset stilling i perioden 01.01.2020 - 30.06.2020. Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Udviklingskonsulent, Anne Eg Jensen på telefon 4187 2285.

AnsøgningKlik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 15. november 2019

Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 47.
Om osI Kultur og Borgerservice tror vi på, at mangfoldighed blandt medarbejderne er en kæmpe ressource. Når medarbejderne er forskellige, er det med til at skabe en åben arbejdspladskultur, hvor vi udfordrer hinanden og prøver nye ideer af. Samtidig betyder mangfoldighed blandt medarbejderne, at vi bliver endnu bedre til at møde alle byens borgere.
 
Vi gør Aarhus kendt som en global videns- og oplevelsesby | Vi overrasker og udfordrer borgerne med unikke oplevelser | Vi er nyskabende og tør gå i front
 Vi giver Aarhus Puls gennem: Fremtidens mødesteder på tværs af kultur, globalt udsyn og lokal indsigt, levende brug af ny viden og teknologi, vækstlag og talentudvikling.


 
 

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Kontakt

Aarhus Kommune

Hack Kampmanns Plads 2
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet:
01-11-2019
Udløber:
15-11-2019
Kviknummer:
LJA-77002654
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Syddansk Universitet, Kolding
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist:
02-06-2020