40
40
 ledige stillinger på Magisterjob
82
82
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 16-02-2021

STUDENTERMEDHJÆLPER MED INTERESSE FOR DATA TIL KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN

Ønsker du et spændende studiejob og at være en del af et stærkt fagligt miljø? Så vælg et job i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for at forbedre konkurrencen i både den private og offentlige sektor og for at styrke samspillet mellem forbrugere og virksomheder. Vi er ca. 300 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

Det offentlige køber hvert år varer og tjenester ind for godt 380 mia. kr. Det svarer til ca. 1/3 af de offentlige udgifter. Det er derfor vigtigt, at der er effektiv konkurrence om indkøbene, således at det offentlige får den højeste kvalitet for færrest mulige penge.

I Center for Offentlig Konkurrence vejleder vi om udbudsreglerne, laver analyser og understøtter erhvervsministerens arbejde på området. Igennem analyserne medvirker vi til at sikre en mere effektiv anvendelse af de offentlige midler, og analyserne udgør derfor en væsentlig løftestang for styrelsens indsats på området. I analyserne fokuserer vi f.eks. på effekterne af konkurrence, nye samarbejdsformer mellem offentlige og private parter og barrierer for offentlig-privat samarbejde. Til disse analyser behøver vi et solidt datagrundlag, der sikrer, at vi kan lave gode, solide undersøgelser af forskellige forhold omkring offentligt-privat samarbejde og potentielt fremtidig politik for området.

Du vil blive en del af center for offentlig konkurrences analyseteam. Sammen med tre andre studentermedhjælpere vil du, som en del af vores dataenhed, indsamle data vedrørende offentlige udbud og konkurrenceudsættelse af offentlige opgaver. Dataenhedens primære opgave er løbende at gennemgå bekendtgørelser om nye udbud og gennemførte kontrakter. Udbuddene kortlægges af et automatiseret program, hvor det er dataenhedens ansvar at kvalitetssikre og tilføje yderligere information.

Den forventede arbejdstid vil være 10-15 timer om ugen med mulighed for læsefri op til eksaminer.

Arbejdet vil primært bestå af driftsopgaver, hvortil du vil opbygge en stor forståelse for vores datasæt, analysearbejde i en offentlig organisation og udbud generelt. Kortlægningen af de danske udbud vil være hovedopgaven, men på sigt vil der være mulighed for at medvirke til udarbejdelse af analyser og databehandling i Excel, Stata, R og Python. Du vil komme til at løse opgaverne i tæt samspil med centrets erfarne medarbejdere og de øvrige studenter.

Om dig
Vi forestiller os, at du er i starten af en bacheloruddannelse som fx polit., oecon., scient.pol. eller lign.

Derudover lægger vi vægt på, at du:
- er effektiv og struktureret
- er detaljeorienteret
- trives med rutinepræget arbejde
- har kendskab til Excel
- har humor og en uhøjtidelig omgangsform
- kendskab til Stata, R eller Python er en fordel, men ikke et krav

Som person er du god til selv at arbejde selvstændigt og ensartet, og du er klar på et studiejob tidligt i din studietid. Du overholder tidsfrister og tilrettelægger dine opgaver, så de tilpasses teamets prioriteringer. Vi har i centret et godt socialt miljø, så det er en fordel, hvis du er en teamspiller.

Om centret
Vi er 18 medarbejdere og seks studenter i centret - en god blanding af økonomer, jurister og scient.admer. Vores opgaver er krævende og komplekse, og vi har tæt kontakt til erhvervslivet, interesseorganisationer og andre myndigheder. Arbejdet foregår i et hurtigt tempo med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hverdagen er præget af en positiv tilgang til kollegaer og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben. Vi lægger stor vægt på arbejdsglæde, og at vi har det sjovt i hverdagen. Desuden lægger vi vægt på, at vi hele tiden udvikler os både fagligt og personligt.

Du kan få flere oplysninger om stillingen hos fuldmægtig Lily Michelle Jacobsen på 41 71 51 85 eller lmja@kfst.dk. Du kan læse mere om styrelsen og Center for Offentlig Konkurrence på www.kfst.dk.

Generelt
Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Da styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge. Ansøgningsfristen er mandag d. 1. marts 2021.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Carl Jacobsens Vej 35
2500
Valby
Praktisk information
Oprettet:
16-02-2021
Udløber:
01-03-2021
Kviknummer:
LJA-81724748
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
SSI
København, Storkøbenhavn
Frist:
07-03-2021
Finansministeriets Departementet
København, Storkøbenhavn
Frist:
08-03-2021