115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
198
198
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

LINAK A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 12-12-2018

Studentermedhjælper eller praktikant søges til markedsanalyser

Studentermedhjælper eller praktikant søges til markedsanalyser

LINAK A/S søger en studentermedhjælper, der har lyst til at være en del af vores salgsafdeling, som dagligt håndterer internationale kunder og datterselskaber. Vi forventer, at du kan arbejde fuldtid som praktikant eller 8-15 timer om ugen som studentermedhjælper, mens vi er fleksible omkring eksamensperioder.

Som en del af vores strategi har vi øget fokus på vores kunder. Derfor bliver din opgave at hjælpe med at indsamle data fra vores kunder omhandlende vores produkter. Langt størstedelen er kvantitative data, og det er derfor nødvendig, at du har arbejdet metodisk med kvantitative data tidligere eller gennem studiet.

Da vi afprøver forskellige metoder til indsamling af data, har du mulighed for at sætte dit præg på metoden og analysen af data.

Primære arbejdsopgaver:

  • Opsætning og udarbejdelse af markedsanalyser
  • Analyse af data
  • Hjælpe med ad-hoc opgaver

Du:

  • læser på en relevant videregående kommerciel uddannelse, med fokus på indsamling af kvantitative data, markedsanalyse og kommunikation
  • har kendskab til forskellige analysemetoder og indsamling af data
  • taler og skriver flydende fejlfrit dansk og engelsk  (du skal komponere spørgeskemaer) 
  • er struktureret, analytisk og har god kvantitativ metodeforståelse
  • er ansvarsbevidst, fleksibel og har en god portion humor 

LINAK = god arbejdsplads faglige udfordringer2
Vi er markedsledende, sætter kunden i første række og udfordrer status quo. Dette giver os mange spændende faglige udfordringer og vi overvejer altid, hvordan vi kan gøre vores arbejde mere effektivt og innovativt. Samtidig prioriterer vi en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, hvor du er omgivet af erfarne og fagligt stærke kolleger i en team-orienteret kultur, og hvor samarbejde og fleksibilitet er i højsædet.   

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Manager, SBU MEDLINE & CARELINE, Medical, Erik Hansen på tlf. 73 15 15 40.

Vi vurderer ansøgninger løbende, og stillingen lukkes, når den rette kandidat er fundet. Eventuelle ansøgningsfrister er systemgenererede og ikke fastsat af LINAK.

LINAK A/S
Group Headquarters
Smedevænget 8, Guderup,
6430 Nordborg

Kontakt

LINAK A/S

Smedevænget 8
6430
Nordborg
Praktisk information
Oprettet:
12-12-2018
Udløber:
05-02-2019
Kviknummer:
LJA-68799745
Jobtype:
Praktikant/trainee
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration,
Analyse
Beliggenhed
Lignende job