110
110
 ledige stillinger på Magisterjob
241
241
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Copenhagen Business School

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 14-11-2017

Studentermedhjælper - CBS Legal

CBS Legal, Generel Jura søger to studerende til to tidsbegrænsede stillinger 10-15 timer om ugen.

IndledningCBS Legal består af tre enheder (Generel jura, Indkøb og Studiejura), der alle varetager juridisk rådgivning og sagsbehandling på tværs af CBS. Stillingerne er placeret i Generel Jura og vil være tilknyttet CBS projekt vedrørende implementering af persondataforordningen.

Arbejdsopgaver i stillingenDu skal deltage i arbejdet med og selvstændigt forestå:

Indsamling af oplysninger om processer, systemer mv. i form af procesbeskrivelser, databehandleraftaler o.l.Deltagelse i møder med administrative enhederUdarbejdelse af diverse dokumentation og oversigtsmateriale.Øvrige forekommende opgaver.Krav til erfaring / kvalifikationer og personlige kompetencer
Vi forudsætter, at du er fortrolig med Word, og at du kan arbejde selvstændigt og målrettet. Det er en fordel, hvis du har interesse for projektarbejde og tværfaglige samarbejder.

Vi tilbyderVi tilbyder fleksibilitet i tilrettelæggelse og udførelse af dit arbejde.

Løn og ansættelsesvilkårAnsættelse vil ske i henhold til HK-organisationsaftalen og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten).
Lønnen udgør mellem kr. 116 og kr. 122 og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension, hvis du har haft 9 måneders forudgående beskæftigelse inden for det offentlige eller hvis du tidligere har været omfattet af en arbejdsmarkedspensionsordning. Pensionsbidraget udgør 10,65 % af de pensionsgivende løndele.
Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse.

Yderligere oplysningerHvis du vil vide mere om stillingsindhold, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Jesper Smedegaard Madsaen på tlf. 3815 2117 eller jsm.legal@cbs.dk.

AnsøgningsfristAnsøgningsfristen er 23. november 2017. Samtaler forventes afholdt i uge 48.

Din ansøgningDu søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.
Ansøgningsfrist: 23. november 2017.
Søg via "Ansøg nu" knappen. 

Kontakt

Copenhagen Business School

Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet:
14-11-2017
Udløber:
10-12-2017
Kviknummer:
LJA-51241091
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Beregn rejse-/ruteplan
Lignende job
Børn og Unge Rådgivningen
Solrød, Storkøbenhavn
Frist:
21-10-2018
Det Kongelige Bibliotek
København, Storkøbenhavn
Frist:
17-10-2018