180
180
 ledige stillinger på Magisterjob
329
329
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KU - SCIENCE - BIO SNM

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-06-2019

Studentermedarbejder til kommunikationsafdelingen på Statens Naturhistoriske Museum

Statens Naturhistoriske Museum ved Biologisk Institut, Københavns Universitet søger en studentermedarbejder til vores kommunikationsafdeling med tiltrædelse den 1. august 2019 eller snarest derefter.

Om os

Som Danmarks nationalmuseum for naturhistorien er det visionen for Statens Naturhistoriske Museum at styrke forbindelsen mellem mennesker og natur. Vi vil inspirere, engagere og give alle mulighed for at nyde, forstå og passe på naturens mangfoldighed. I de kommende år bygger vi et stort nyt museum for naturhistorien. Den nye museumsbygning får beliggenhed i Botanisk Have i hjertet af København og vil rumme nye udstillinger, enestående videnskabelige samlinger, og state-of-the art faciliteter til forskning, undervisning og formidling, der skal bringe øget samfundsværdi og styrke den enkeltes grundlag for at træffe videnbaserede beslutninger i hverdagen.Det er vores ambition i løbet af de næste fem år at ændre opfattelsen og brugen af naturhistoriske museer og herigennem styrke forbindelsen mellem mennesker og natur.Arbejdsopgaver og lidt om os

Vores trofaste studentermedarbejder har fundet nye udfordringer, og derfor søger vi en frisk og serviceminded studerende til kommunikationsafdelingen på Statens Naturhistoriske Museum.

Du kommer primært til at assistere museets PR- og marketingkoordinator samt vores kommunikationsmedarbejder med alt fra indtastninger på diverse websites og researchopgaver til korrekturlæsning og omdeling af marketingmateriale. Du har flair for kommunikation, kan din danske retstavning og sætter præcision i højsædet, når det kræves. Du er ikke bange for at tage fat, heller ikke de dage, hvor du skal op på ladcyklen og ud i byen i regnvejr.

Museet er en international arbejdsplads, derfor skal du beherske et godt engelsk både mundtligt og skriftligt.

Vi er en lille afdeling, hvor fleksibilitet, et tæt samarbejde og en dedikeret indsats er kodeord. Den bedste arbejdsindsats kommer fra medarbejdere, der trives, derfor lægger vi stor vægt på at have et godt arbejdsmiljø.

Hvad vi forventer af dig

Du er i gang med en mellemlang eller lang videregående uddannelse gerne inden for kommunikation, sprog eller marketing og har nok overstået de første 12 år på uddannelsen.

Arbejdstid

Arbejdstiden er på ca. 15 timer om ugen, primært inden for almindelig kontortid. Der kan forekomme aften- og weekendarbejde. Vi er fleksible op til eksamenstid, men resten af året vil vi gerne se dig fast på kontoret 23 dage om ugen.Løn og ansættelsesforhold

Ansættelsen og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat) 35. Minimumstimelønnen er kr. 124,18. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, beder vi dig sende en elektronisk ansøgning med bilag via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest 26. juni 2019.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 26 og 27.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Yderligere spørgsmål

Spørgsmål til stillingen kan rettes til PR- og marketingkoordinator Christina Egeris Vandborg på tlf. 23 71 26 39.

Statens Naturvidenskabelig Museum er en del af Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet SCIENCE i kort form. Fakultetet er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 11 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Læs mere om Statens Naturhistoriske Museum på

https://snm.ku.dk/

Kontakt

KU - SCIENCE - BIO SNM

Universitetsparken 15
2100
København Ø
Tlf: 40963967
Praktisk information
Oprettet:
13-06-2019
Udløber:
26-06-2019
Kviknummer:
LJA-74069144
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Aarhus Kommune
Aarhus, Østjylland
Frist:
22-08-2019
Ishøj Kommune
Ishøj, Storkøbenhavn
Frist:
20-08-2019