42
42
 ledige stillinger på Magisterjob
78
78
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 22-12-2020

Student til tilskudsadministration i arbejdsmarkedspolitisk center

Har du interesse for beskæftigelsespolitik, og vil du være med til at sikre effektiv og korrekt administration af tilskud til eksterne modtagere af tilskud fra STAR? Så er et studenterjob i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering måske lige noget for dig.
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere de har brug for ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt, hvad vi beskæftiger os med, kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på én gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk?

Kom ind i beskæftigelsespolitikkens maskinrum ?I Arbejdsmarkedspolitisk center 1 udvikler og implementerer vi reformudspil, indsatser og policy, som på daglig basis har stor betydning for rigtig mange borgere. Vi arbejder konkret for at sikre, at beskæftigelseslovgivningen på bedst mulig vis understøtter kommunerne i deres beskæftigelsesindsatser, så kommunerne kan give den rette hjælp.

Vi har blandt andet ansvaret for indsatsen for unge på uddannelseshjælp, aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, borgere på sygedagpenge og i jobafklaringsforløb, borgere med handicap og borgere, der er i ressourceforløb eller fleksjobordningen. Vores arbejde omfatter politikudvikling, ministerbetjening, regelarbejde og implementering bredt set.

I centret administrerer vi tilskud til bl.a. organisationer og projektindsatser i særligt kommunerne for ca. 250 mio. kr. om året. Du vil blive en del af centret og løse en vifte af opgaver koncentreret omkring en sikker og effektiv administration af tilskud til eksterne modtagere.

Dine opgaver vil eksempelvis være:

 • arbejde i styrelsens tilskudsadministrative system TAS
 • behandle henvendelser fra tilskudsmodtagere
 • behandle indkomne rapporter fra tilskudsmodtagere
 • gennemgå indkomne regnskaber fra tilskudsmodtagere
 • på sigt hjælpe med at give fagligt input til statusrapporter og evaluering af puljerne
Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

 • interesserer dig for og måske har erfaring med budget- og regnskabsopgaver
 • har lyst til at arbejde med sagsbehandling
 • evner at arbejde stringent og kvalitetsfokuseret i opgaveløsningen
 • har gode administrative færdigheder
 • både kan arbejde selvstændigt og indgå i teamsamarbejde i et tværfagligt miljø.
 • finder det interessant at arbejde i en politisk ledet organisation
 • er i gang med en videregående uddannelse
Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en studenterstilling på gennemsnitligt 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter den 1. februar eller 1. marts 2021.

Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Kontorchef Lotte Horsholt på 72217418 eller fuldmægtig Louise Andersen på 72217597.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag d. 17. januar 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af uge 3 2021.

Kontakt

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Vermundsgade 38
2100
København Ø
Tlf: 72217573
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2020
Udløber:
17-01-2021
Kviknummer:
LJA-81510765
Jobtype:
Deltid
Arbejdsområde:
Administration
Beliggenhed
Lignende job
Patent- og Varemærkestyrelsen
Høje-Taastrup, Storkøbenhavn
Frist:
08-03-2021
Aarhus Universitet
Aarhus, Østjylland
Frist:
08-03-2021