67
67
 ledige stillinger på Magisterjob
98
98
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Grønlands Selvstyre

Grønlands Selvstyre

|
Indrykket 19-02-2020

Strategisk og forretningsfokuseret generalist til digitalisering af den offentlige sektor

Ser du tingene i en større kontekst, tænker du enkelte dele ind i en helhed, og kan du arbejde på tværs af forskellige organisationer og fagområder? Har du kendskab til de forskellige aspekter af vores samfund, og hvordan de spiller sammen, så er det dig vi søger.

 

Vi søger en strategisk- og forretningsfokuseret ACer til projektledelse i vores afdeling - Digital Kommunikation. Vores dynamiske 6-personers-team er en del af Digitaliseringsstyrelsen, og vi har fokus på standardisering, brugervenlighed og forankring. Der er højt til loftet, plads til nye ideer, nye måder at gøre tingene på, og der er ikke langt fra ide til udførelse.

 

Vi arbejder blandt andet med fælles offentlige digitale løsninger, der ofte skal bo på sullissivik.gl. Den fælles offentlige dimension og det borgerrettede fokus kræver, at du har evnen til at se det store perspektiv, kan betragte et projekt i sin helhed og i den sammenhæng projektet indgår i eller bliver en del af.

 

Digitalisering er forandring, og derfor er det vigtigt, at du kan forandringslede og samarbejde med de mange forskellige interessenter, der er en del af dine projekter. Forandrings- og projektledelsen stiller store krav til dine kommunikationsevner. Derfor er det vigtigt, at kommunikation falder dig naturligt.  

 

Et kendskab til eller interesse for det digitale område er naturligvis en fordel.

 

Kompetencer som analytisk, kommunikerende og koordinerende - de klassiske grundkompetencer du har som akademiker kommer i spil i denne stilling.

 

Det betyder, at vi forventer, at du:

 

 • kan formidle komplicerede problemstillinger på en let og forståelig måde

 • arbejder strategisk og er god til at skabe overblik

 • får aktiviteter og projekter sikkert i mål

 • inddrager og sikrer samarbejde med relevante interne og eksterne interessenter

 • formår at omsætte ideer og behov til konkrete produkter og planer

 • kan planlægge og tilrettelægge strategiske og konkrete opgaver

 • kan forholde dig til brugernes behov

 

Dine faglige kompetencer:

 

 • Relevant universitetsuddannelse

 • Erfaring med projektledelse. Det er ikke et krav, da der er mulighed for projektledercertificering og oplæring, da vi er en projektfokuseret styrelse

 • Erfaring med forankringsarbejde

 • Erfaring med politisk styrede organisationer og projekter

 • Taler og skriver gerne grønlandsk, dansk og engelsk

 

Den manglende brik i vores team er:

 

 • Glad og udadvendt med gode samarbejdsevner

 • Dynamisk og kreativ

 • Kan lide en travl hverdag

 • Arbejder selvstændigt, såvel som i teamwork

 • Har gode samarbejdsevner på tværs af faggrænser/interesser

 • Er struktureret og har systematisk tilgang til problemstillinger

 • Tager ansvar for at følge opgaverne til dør

 • Du har mod på at indgå i dialog på flere niveauer i organisationen og skaber relationer på tværs af fagområder

 • Kender til vores samfund og kultur

 

Bliver du grebet og sidder du og tænker at det lige er dig, så er det nu du skal gribe muligheden for at søge et job, hvor du er med til at gøre samfundet digitalt, mere struktureret, standardiseret og gøre det lettere at være digital borger.

 

Naalakkersuisuts mål er at fremme den digitale udvikling i samfundet gennem øget anvendelse af it og digitalisering. Der er udarbejdet en national digitaliseringsstrategi, der udstikker den digitale kurs de næste 4 år. Strategien er forankret i Digitaliseringsstyrelsen, og det betyder, at styrelsen arbejder med projekter, der skal fungere for det fælles offentlige og for alle borgere.

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler. Der kan ikke anvises bolig til personer, der i forvejen har en personalebolig eller en anden bolig ejet af kommunen eller Grønlands Selvstyre. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning. Det er ikke muligt at holde større husdyr eksempelvis hund eller kat i personale- eller vakantboligen.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.


Kontakt

Grønlands Selvstyre

Imaneq 4, Postboks 1015
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-02-2020
Udløber:
22-03-2020
Kviknummer:
LJA-79407265
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job
Campus Kujalleq
Qaqortoq
Frist:
27-04-2020
Dansk Magisterforening
København, Storkøbenhavn
Frist:
01-04-2020