33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Danmarks Tekniske Universitet

Danmarks Tekniske Universitet

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-03-2021

Specialkonsulent til ledelsesbetjening barselsvikariat

Vi søger en erfaren og proaktiv kollega til betjening af direktør og ledelse på DTU Bioengineering Institut for Bioteknologi og Biomedicin ved Danmarks Tekniske Universitet. Vi er i alt ca. 25 dedikerede medarbejdere i instituttets administration, og du vil blive en del af et lille ledelsessekretariat, der supporterer institutdirektør og administrationschef, samt instituttets øvrige ledelse.

 

Support til institutdirektør og administrationschef 
Som specialkonsulent i ledelsessekretariatet vil din vigtigste opgave være at levere en proaktiv og struktureret administrativ support til institutledelsen. Du vil få ansvar for at planlægge og koordinere en række mødefora og strategiske processer i tæt samarbejde med administrationschefen. Du vil desuden spille en central rolle i at koordinere processer internt i instituttets administration, samt på tværs af instituttet. Du vil også indgå i en del af instituttets samarbejde med DTUs centrale administrative afdelinger.

Du vil få en bred kontaktflade til danske og internationale kolleger og samarbejdspartnere, og vi forventer, at du er venlig og imødekommende af natur, men samtidig har gennemslagskraft og evner at prioritere dine opgaver. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men er også en holdspiller og ser værdien i at dele viden og erfaring med dine kolleger.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 

  • Ansvar for mødeforberedelse og noter/referater fra ledelsesfora: Management team, Lederteam og Faculty Forum. Alt foregår på engelsk.
  • Ansvar for institutevents, herunder institutmøder, seminarer, velkomstmøder, tiltrædelsesforelæsninger, mv. - i samarbejde med kolleger i administrationen
  • Udarbejdelse af interne og eksterne præsentationer i samarbejde med kolleger i administrationen
  • Støtte til strategiprocesser og andre instituttværgående processer
  • Tovholder på instituttets årlige symposium i nov. 2021
  • PA-opgaver (i mindre omfang) for institutdirektør og administrationschef
  • Medvirke til at optimere arbejdsgange og processer i administrationen
  • Medvirke til koordinering af opgaver i sekretærteam, herunder instituttets årshjul og møder i faste mødefora
  • Ad hoc opgaver relateret til ledelsessupport

 

Vores forventninger til dig
Du har en akademisk uddannelse og særdeles gode kommunikationskompetencer på både dansk og engelsk i skrift og tale, da instituttet har en stor andel af internationale medarbejdere. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling med ledelsesbetjening i universitetsverdenen eller en anden større organisation.

 

Du er stærk på processer relateret til administration og ledelsesbetjening og har solid erfaring med referatskrivning og med koordinering og kvalitetssikring af mødemateriale, præsentationer, mv. Du kan lide at arbejde med IT-værktøjer, og vi forventer, at du er rutineret bruger af Office pakken.

Du har et stort overblik og er god til at prioritere, koordinere, strukturere og være på forkant. Du er grundig med sans for detaljen ift. at kvalitetssikre mødemateriale og præsentationer. Samtidig formår du at bevare et godt overblik og evner at planlægge med en ofte lang tidshorisont. Du har en god dømmekraft og situationsfornemmelse og har ikke behov for selv at være i centrum.

Du er god til selv at opsøge opgaverne, og du er en hjælpsom og imødekommende kollega, der trives med et højt serviceniveau og bevarer det gode humør - også i en hektisk hverdag. Du har en positiv indstilling til forandringer og nye udfordringer, og du tager selvstændigt ansvar og ejerskab for dine opgaver og skaber resultater af høj kvalitet til tiden. Som specialkonsulent i ledelsessekretariatet er det afgørende, at du optræder professionelt og troværdigt, samt at du forstår at håndtere de fortrolighedsforhold, der indgår i stillingen.

 

I administrationen stræber vi efter at udvikle smidige processer og effektive løsninger, så vi kan gøre hverdagen lidt lettere for instituttets øvrige medarbejdere. Dine meninger og erfaringer vil derfor blive værdsat. Vi vægter samarbejde, service og smil højt og vi bestræber os på at give alle vores kolleger og samarbejdspartnere en god oplevelse, når de henvender sig til administrationen.

 

Hvad tilbyder vi dig
DTU Bioengineering er en ambitiøs og spændende arbejdsplads i rivende udvikling, hvor folk brænder for at skabe succes for instituttet i alle led. Du vil få en bred kontaktflade, gode kolleger og en dagligdag med en åben og uformel omgangstone. Du kommer til at arbejde i et dynamisk internationalt forsknings- og uddannelsesmiljø, hvor vi vægter videndeling højt. Du vil få stor indflydelse på planlægningen og løsningen af dine opgaver, og der er gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes efter AC overenskomsten. Ansættelse vil ske som specialkonsulent med tiltrædelse snarest muligt og senest 1. maj 2021. Der er tale om et barselsvikariat med udløb 31. marts 2022.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.
Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning hurtigst muligt og senest 18. marts 2021. Søg stillingen på www.job.dtu.dk - Vi afholder løbende samtaler. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. Der vil blive anvendt rekrutteringstest i forbindelse med ansættelsen.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Lykke Hindsgaul, lykkeh@dtu.dk

 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørshold opfordres til at søge.

Institut for Bioteknologi og Biomedicin (DTU Bioengineering) er internationalt førende inden for bioteknologi og biomedicin. Vores ingeniørmæssige tilgang til alle aspekter af bioteknologi og biomedicin positionerer os som en værdifuld aktør med unikke kompetencer i den voksende biobaserede økonomi i en tid, hvor sundhedssektoren transformeres i retning mod personlig medicin. Vi har et klart fokus på behovene i life-science industrien og orienterer os mod innovation, nye virksomheder og videnskabelige services til samfundets bedste. Instituttet har omfattende samarbejde med nationale og internationale forskningsenheder og industri. DTU Bioengineering har cirka 300 ansatte, hvoraf 2/3 er videnskabeligt personale. Instituttets adresse er på DTU Lyngby Campus.

Du kan læse mere om instituttet på www.bioengineering.dtu.dk.


Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FNs 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.000 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.

 

 

Kontakt

Danmarks Tekniske Universitet

TAP/afd. for Personale og HR
2800
Kgs. Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-03-2021
Udløber:
18-03-2021
Kviknummer:
LJA-81798329
Jobtype:
Fuldtid
Vikar/barsel
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Lignende job
Aarhus Universitet
Aarhus, Østjylland
Frist:
01-05-2021
Grønlands Selvstyre
Nuuk
Frist:
30-04-2021