143
143
 ledige stillinger på Magisterjob
242
242
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Grønlands Selvstyre - Grønlands Handelsskole

Grønlands Selvstyre - Grønlands Handelsskole

|
Nuuk
|
Indrykket 28-03-2019

Souschef til Niuernermik Ilinniarfik

Grønlands Handelsskole er en velfunderet og dynamisk uddannelsesinstitution, som udbyder et bredt udsnit af uddannelser inden for det erhvervsfaglige område. Vi går en spændende fremtid i møde med mange nye tiltag i støbeskeen. Derfor søger vi netop nu efter vores nye souschef.

 

Dine opgaver:

I den nyoprettede stilling som souschef, kommer du til at stå i spidsen for et team af administrative medarbejdere, herunder bl.a. en It-konsulent og en kommunikationsmedarbejder. Du vil indgå i skolens ledelsesteam sammen med afdelingsleden og uddannelsesinspektørerne.

Som souschef skal du bidrage til den fortsatte udvikling af de HR og økonomiske funktioner, der er nødvendige for den mest optimale drift af skolen, herunder særligt personaleadministration, kontrakt- og leverandørstyring, indkøb og skolens fortsatte udvikling med digitale platforme.

Souschefen har også ansvaret for ekstern kommunikation og markedsføring samt vedligeholdelse og udvikling af netværk og samarbejde med erhvervslivet, det offentlige og andre interessenter.

En vigtig opgave bliver også at medvirke til udviklingen af skolens kvalitetsstyringssystem og etableringen af skolen som Erhvervsakademi. Endvidere skal du medvirke til betjening af forstanderen og bestyrelsen, og du vil referere til forstanderen og være fungerende i dennes fravær.

 

Vi ønsker:

At du har en relevant erhvervs- eller videregående uddannelse inden for økonomi, jura eller lignende.

Du har erfaring med og interesse for administrative ledelsesfunktioner. Du brænder for og har gerne erfaring med udvikling af administrative processer og kvalitetsstyring.

Du har lyst til at arbejde inden for uddannelsesområdet. Endvidere at du er en person, som kan lide udfordringer og at have mange bolde i luften, og som evner at arbejde selvledende.

I alle sammenhænge er det vigtigt, at du er en dedikeret holdspiller, som vil relationerne med kollegaer og studerende og som trives i et dynamisk og fleksibelt miljø.

 

Vi tilbyder:

Et spændende job på en uddannelsesinstitution i vækst og med muligheden for selv at præge indholdet i stillingen. Et job med mulighed for at være med til at udvikle nye aktiviteter og projekter og være med til at præge fremtidens uddannelser inden for business og innovative uddannelser.

Du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling gennem kurser og efteruddannelser.

Spændende udfordringer og muligheden for at blive del af et hold dygtige, engagerede, inspirerende og innovative kollegaer, hvor godt humør er en væsentlig ingrediens i hverdagen.

 

Stillingen ønskes besat 1. juni 2019 eller efter aftale.

 

Yderligere oplysninger

Kan du se dig selv som souschef på vores hold, og vil du vide mere, så kontakt forstander Christel Lund Bøjler, tlf. 342580 eller e-mail clb@ninuuk.gl

 

Læs mere om Grønlands Handelsskole på www.ninuuk.gl.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist 23. april 2019. Ansættelsessamtaler forventes løbende.

Vi forbeholder os ret til at behandle ansøgningerne løbende.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Løn og ansættelsesforhold

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

 

Indsend ansøgning, CV, uddannelses- og kursusbeviser, samt andre relevante dokumenter ved at trykke Send ansøgning.

Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail.

 

 

Om Naalakkersuisut

Søger du udfordringer og har lyst til at præge hverdagen gennem dit arbejdsliv og være med til at forme fremtiden, så er et job hos Grønlands Selvstyre noget for dig.

Vi forventer stor ansvarlighed og vægter faglige kvalifikationer, en sund analytisk tilgang til tingene samt omstillingsparathed højt hos medarbejderne. Herudover er din evne til at strukturere hverdagen og bevare overblikket vigtig.

 

Grønlands Selvstyre består af en Centraladministration, med mere end 650 ansatte fordelt på flere departementer, samt en lang række decentrale enheder. Tilsammen er vi mere end 2500 mennesker tilknyttet Grønlands Selvstyre. Centraladministrationens opgave er, at sikre Naalakkersuisut (regeringen) et solidt politisk beslutningsgrundlag, samt at føre de politiske beslutninger ud i livet.

 

Du kan læse mere om Grønlands Selvstyre på http://www.naalakkersuisut.gl/job


Kontakt

Grønlands Selvstyre - Grønlands Handelsskole

Aqqusinersuaq 18
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Oprettet:
28-03-2019
Udløber:
23-04-2019
Kviknummer:
LJA-71989073
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Forskning og undervisning,
Ledelse
Beliggenhed
Lignende job
IT-Universitetet i København
København, Storkøbenhavn
Frist:
23-06-2019
KU - SCIENCE - BIO SNM
København, Storkøbenhavn
Frist:
26-06-2019