33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
MUSEUM NORDSJÆLLAND

MUSEUM NORDSJÆLLAND

|
Nordsjælland
|
Indrykket 22-01-2021

Site manager til UNESCO Verdensarven Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland

UNESCO Verdensarven Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland søger en site manager, der skal løfte opgaver med udvikling, formidling og tilsyn af verdensarvsarealet. Stillingen er en fuldtidsstilling, som foreløbig løber frem til udgangen af 2023, hvor samarbejdsparterne vil tage stilling til finansiering af den efterfølgende 4 års periode.

Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste i 2015. Verdensarvsområdet udgøres af Jægersborg Hegn og Dyrehave, Store Dyrehave ved Hillerød og dele af Gribskov. Parforcejagtlandskabet er et unikt, velbevaret system af jagtveje og -landskaber fra 1600- og 1700-tallet, der viser, hvordan kongen brugte landskabet til at manifestere sin enevældige magt.

Vi søger en medarbejder med stor erfaring i projektledelse, kulturhistorisk formidling og samarbejde med mange interessenter.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.

 • udvikling af formidlingen af verdensarvsområdet i samarbejde med Naturstyrelsen, kommuner, kulturinstitutioner og andre aktører
 • branding af verdensarvsområdet lokalt, nationalt og internationalt
 • drift og udvikling af verdensarvsområdets digitale platforme
 • monitering af verdensarvsområdet med afrapportering til UNESCO
 • sekretariatsopgaver for verdensarvsområdets styregruppeVi forestiller os, at du

 • har en uddannelsesbaggrund, som kvalificerer dig til kultur- eller naturformidling
 • har erfaring med projektledelse og fundraising
 • har stærke kompetencer inden for kommunikation og formidling, også via digitale medier
 • kan samarbejde med mange interessenter og kan arbejde selvstændigt
 • er udviklingsorienteret og kan arbejde på et strategisk niveau
 • har gode samarbejdsevner og personlig gennemslagskraft


Vi har store forventninger til dig og kan tilbyde en spændende stilling, som giver:

 • adgang til et bredt felt af opgaver, der med garanti vil udvikle dig både personligt og fagligt
 • et levende fagligt miljø på tværs af kultur, natur og turisme, hvor du får rig mulighed for at sætte din viden og dine kompetencer i spil
 • mulighed for at sætte dit præg på at binde verdensarvsområdet sammen med plads til lokale særkender og egnsfortællinger
 • stor arbejdsglæde, hvis du trives med, at du sikkert kommer til at bruge mindst lige så megen tid ude hos verdensarvens aktører som ved dit skrivebordMuseum Nordsjælland er sekretariat og site manager institution for verdensarvsområdet. Driften af sekretariatet og stillingen som site manager finansieres i fællesskab af Naturstyrelsen, Fredensborg, Gribskov, Hillerød, Lyngby-Taarbæk og Rudersdal kommuner, Det Grønne Museum og Museum Nordsjælland.

På Museum Nordsjælland er stillingen som site manager en stabsfunktion, hvor du refererer til museumsdirektøren, der også er formand for verdensarvsarealets styregruppe. Din arbejdsplads vil som udgangspunkt være i museets afdeling for Nyere tid på Sdr. Jagtvej 2, 2970 Hørsholm, men arbejdsstedet vil veksle.

Stillingen ønskes besat pr. 1. maj 2021 eller snarest derefter.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem din faglige organisation og Kommunernes Landsforening. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Send din ansøgning med relevante bilag til Museum Nordsjælland pr. e-mail: post@museumns.dk senest d. 1. marts 2021 kl. 12.00. I emnefeltet bedes du skrive: Site manager efterfulgt af dit navn.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 11 2021, eventuelt via Skype pga. coronarestriktioner.

Du kan læse mere om stillingen på museumns.dk og om parforcejagtlandskabet på parforce.dk. Yderligere oplysninger kan fås hos museumsdirektør Ole Lass Jensen pr. e-mail: olj@museumns.dk.

 

 

 

 

 

Kontakt

MUSEUM NORDSJÆLLAND

Sdr. Jagtvej 2
2970
Hørsholm
Danmark
Tlf: 72170240
Praktisk information
Oprettet:
22-01-2021
Udløber:
01-03-2021
Kviknummer:
LJA-81621888
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kultur
Beliggenhed
Lignende job
Aarhus Universitet
Aarhus, Østjylland
Frist:
01-05-2021
Grønlands Selvstyre
Nuuk
Frist:
30-04-2021