119
119
 ledige stillinger på Magisterjob
165
165
 ledige stillinger i profiljob netværket
Gem annonce
Rockwool Fonden

Rockwool Fonden

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 18-05-2020

Senior projektleder til vores beskæftigelsesindsats, NExTWORK, søges

Vi søger en visionær og engageret projektleder til vores beskæftigelses- indsats, NExTWORK.

Vi leder efter en ny kollega, som med lige dele entreprenant forretningssans, iværksættertrang og radikal nytænkning kan være en central kollega og sparringspartner for program- og skaleringschefen.

I ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed udvikler vi bæredygtige og innovative løsninger pa centrale, systemiske udfordringer i velfærdssamfundet, og vi har et særligt fokus pa børn og unges læring, uddannelse og beskæftigelse.

Din rolle bliver at bidrage til, at vores største indsats, NExTWORK, kan ga fra pilotafprøvning til skala. NExTWORK er rettet mod unge mellem 18-29 ar, som grundet forskellige udfordringer ikke har fundet fodfæste i hverken job eller uddannelse. Du kan læse mere her eller pa indsatsens hjemmeside.

Om rollen som projektleder

Som projektleder skal du i tæt samspil med programchef, skaleringschef og vores tværfaglige team sikre en god proces i overgangen fra pilotafprøvning til skalering af NExTWORK.

Vi er aben overfor din uddannelsesmæssige baggrund, men vi forestiller os, at:

  • Du har 5-8 ars erhvervserfaring. Din baggrund kan være fra en NGO, fra den offentlige eller den private sektor, og du har i tidligere ansættelser været en kulturbærer, som har været medvirkende til at drive entreprenante indsatser fra ide til drift.
  • Du kan bevare det dobbelte blik; at udvikle en radikalt nyskabende indsats uden at miste sansen for implementering, sund forretningsmodel og drift.
  • Du har forandringsvilje og har hele tiden fokus pa nye muligheder.
  • Du vil indga i et tværfagligt team og i tætte partnerskaber med eksterne parter. Derfor er det afgørende, at du er god til at dyrke og vedligeholde mange kontaktflader.
  • Du er en smittende engageret og udpræget samarbejdsorienteret kollega.


Om det gode match mellem dig og ROCKWOOL Fondens Interventionsenhed

Vi følger tæt med i indsatsen i de fem kommuner, og du vil fa et stort medansvar for at sikre, at indsatsen lever op til principperne og tankerne bag NExTWORK. Du vil fa tæt kontakt med chefer, projektledere og teammedlemmer i de fem kommuner, og du vil fa selvstændigt ansvar for planlægning og afvikling af en række tværkommunale aktiviteter. Derudover vil du have et tæt samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere og vores interne udviklingsteam.

Stillingen indeholder gode udviklingsmuligheder, da vi har høje ambitioner med NExTWORK. Du vil fa et stort selvstændigt ansvar i forbindelse med den daglige projektledelse, og du skal arbejde systematisk med planlægning, dokumentation og budgetstyring. Du skal være dygtig til at formidle pa bade dansk og engelsk og kunne bruge disse kompetencer til at udvikle informations-og kommunikationsmateriale. Sideløbende med afprøvningen af NExTWORK, evalueres indsatsen af to eksterne parter savel pa den kvantitative som den kvalitative side. NExTWORK køres som et randomiseret kontrolleret forsøg, og det er en fordel (men ikke et krav), hvis du tidligere har stiftet bekendtskab med eller har en forstaelse for evalueringer.

Vi har en engageret, uformel og nysgerrig omgangstone og ditto arbejdskultur. Vi er ambitiøse og passionerede, og vi bakker hinanden op i at finde de bedste opgaveløsninger og se nye muligheder til gavn for vores samarbejdspartnere og dem, som det hele handler om: unge i udsatte positioner.

Programchef Annemette Krabbe star gerne til radighed for spørgsmal. Send en mail (amk@rfintervention.dk) eller en sms (mobil 31729437), sa vi kan aftale et tidspunkt.

Send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 8. juni 2020. 

Løn fastsættes efter kvalifikationer. Start 1. august 2020. 

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt

Rockwool Fonden

Ny Kongensgade 6
1472
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-05-2020
Udløber:
08-06-2020
Kviknummer:
LJA-80290033
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce
Lignende job
Sekretærteam
Aalborg, Nordjylland
Frist:
05-06-2020
Randers Social- og Sundhedsskole
Randers, Østjylland
Frist:
09-06-2020