57
57
 ledige stillinger på Magisterjob
102
102
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Roskilde Universitet

Roskilde Universitet

|
Indrykket 29-05-2019

Roskilde Universitet søger en PA til prorektor

Brænder du for forskning og uddannelse, er du en dygtig generalist og trives du med variation i opgaverne, så er stillingen som PA for prorektor på RUC måske noget for dig. Du vil først og fremmest få mulighed for at arbejde med forskningsområdet, men jobbet vil også bringe dig i berøring med mange andre universitetspolitiske, ledelsesmæssige og organisatoriske opgaver, både planlagte og uplanlagte.

 

Om Kommunikation- og Rektorsekretariatet

Du vil skulle arbejde tæt sammen med prorektor og med de øvrige medarbejdere i Kommunikations- og Rektorsekretariatet på RUC. Kommunikations-og Retorsekretariatet har ansvar for forskningsservice, eksternt samarbejde, koncernjura, kommunikation- og markedsføring samt sekretariatsbetjening af rektorat, universitetsledelse, universitetsbestyrelse samt en række interne råd og udvalg. I det daglige vil du indgå i rektorsekretariatet, som består af 7 medarbejdere. Du vil komme til at referere til vicedirektør Elisabeth Hvas.

 

Vi kan tilbyde en meget spændende stilling med gode udviklingsmuligheder. I afdelingen lægger vi vægt på høj service, kvalitet i løsningen af vores opgaver og et godt socialt og udviklende arbejdsmiljø.

 

Arbejdsopgaver 

Som PA kommer du til at bistå prorektor med følgende:

 

  • Tovholder på løbende forskningsevalueringer på RUCs fire institutter

  • Forberedelse og opfølgning på prorektors møder og arrangementer

  • Forberedelse af oplæg

  • Mindre research og dokumentationsopgaver

  • Ad hoc opgaver i rektorsekretariat.

 

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du har en kandidatuddannelse, gerne inden for forvaltning, statskundskab eller lignende. Du har erfaring fra uddannelses- og forskningssektoren, ministerier eller styrelser. Du har et vist kendskab til evaluering og stærke analytiske og kommunikative kompetencer. Du har blik for proces og organisation, arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner og trives i kompleksitet.

 

Mere information

For yderligere oplysninger om stillingen venligst kontakt Elisabeth Hvas 41879581 eller prorektor Peter Kjær på 20775974. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 25.

 

Ansættelsesvilkår 

Der er tale om en ansættelse på fuld tid, med reference til Vicedirektør Elisabeth Hvas. Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive indplaceret som specialkonsulent med mulighed for at forhandle tillæg. Vi ser gerne, at du kan begynde den 1. august 2019 eller snarest derefter.

 

Ansøgning 

Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/  

 

Ansøgningen skal indeholde: 

1. Motiveret ansøgning 

2. CV 

3. Dokumentation for uddannelse 

 

Ansøgningsfristen er 14.  juni 2019.

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning. 

 

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

 

 

Roskilde Universitets fornemmeste opgave er eksperimenterende, nyskabende former for læring, forskning og problemløsning, som flytter samfundet fremad. Vi uddanner kompetente tværfaglige kan

Kontakt

Roskilde Universitet

Universitetsvej 1
4000
Roskilde
Danmark
Tlf: 4674 2000
Praktisk information
Oprettet:
29-05-2019
Udløber:
14-06-2019
Kviknummer:
LJA-73679543
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Administration,
Kommunikation og medier
Beliggenhed
Lignende job
Hillerød Kommune
Hillerød, Nordsjælland
Frist:
09-08-2020