33
33
 ledige stillinger på Magisterjob
70
70
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
ROMU

ROMU

|
Midtsjælland
|
Indrykket 28-02-2021

ROMU søger konservator til halvt års projektansættelse

ROMU søger en kulturhistorisk konservator, uddannet fra Konservatorskolen eller tilsvarende, til en tidsbegrænset projektansættelse.

Stillingen opslås som følge af en mængde ekstra arbejdsopgaver med især rekvireret konserveringsarbejde af arkæologiske genstande fra udgravninger i kommuner omkring Roskilde Fjord.

Arbejdet med konservering indgår på ROMU i afdelingen for forskning og kulturarv, som beskæftiger i alt 17 årsværk med en række højt specialiserede funktioner især inden for indsamling, registrering, bevaring, forskning og forvaltning.

ROMU forventer, at den rette kandidat til stillingen selvstændigt kan udføre konservering af arkæologiske genstande af forskellige materialer, især keramik, metaller, knogle/tak, rav og glas. Arbejdet udføres i tæt samarbejde med museets faste konservator, som har det daglige ansvar for løsningen af de rekvirerede konserveringsopgaver.

Museet tilbyder en arbejdsplads med dygtige, engagerede kolleger og en åben, men respektfuld omgangstone.

Projektstillingen, der er berammet til et halvt år, er på 37 timer ugentligt. Der vil være kørsel til museets magasiner og nogle besøgssteder, hvorfor kørekort er nødvendigt. Aflønning efter gældende overenskomst inden for det statslige område. Ansættelse sker pr. 1. maj 2021 eller snarest derefter.

For yderligere oplysninger, kontakt konservator Unn Gelting på telefon 2932 7934 eller mail
unng@romu.dk, eller kontakt chef for afdeling for forskning og kulturarv, Lars K. Christensen, på telefon 2032 4197 eller mail larskc@romu.dk.

Ansøgning med CV skal være ROMU i hænde senest mandag den 22. marts 2021 kl. 12.00. Ansøgning sendes til romu@romu.dk mrk. konservator.

 

ROMU er en selvejende, statsanerkendt museumsorganisation, som driver ti besøgssteder og dækker kulturhistorien fra stenalder til nutid i flere kommuner omkring Roskilde Fjord. Læs mere på www.romu.dk.

Kontakt

ROMU

Sankt Ols Stræde 3
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-02-2021
Udløber:
22-03-2021
Kviknummer:
LJA-81759384
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kultur
Beliggenhed
Lignende job
Københavns Professionshøjskole, Kronprinsesse Sofies Vej
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Frist:
22-04-2021
KU - JUR - Fakultetet, Co Søndre Campus
København, Storkøbenhavn
Frist:
05-05-2021