115
115
 ledige stillinger på Magisterjob
198
198
 ledige stillinger i profiljob netværket
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Ringsted Kommune - Børnecenter

Ringsted Kommune - Børnecenter

|
Midtsjælland
|
Indrykket 20-09-2018

Ringsted Kommune søger pædagogisk udviklingskonsulent til dagtilbudsområdet

Er du vores nye pædagogiske udviklingskonsulent, vil du få faglige opgaver som spænder bredt inden for dagtilbudsområdet. Hovedopgaven er både at understøtte det samlede dagtilbudsområde og de enkelte dagtilbud i den løbende udvikling af pædagogisk praksis, både hvad angår det almene og det særlige, og hvor målet er dagtilbud af høj kvalitet.

Om jobbet

Dine opgaver vil spænde bredt inden for dagtilbudsområdet og dit primære fokus vil i starten være implementering af den nye dagtilbudslov, samt udvikling af den specialpædagogiske indsats på det samlede område og i de enkelte dagtilbud. Du får en bred samarbejdsflade, som både består af konsulentkolleger i Børnecentret og i organisationen som helhed. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med Børnecenterchefen og relevante konsulentkolleger i det fortløbende arbejde på dagtilbudsområdet.

Helt grundlæggende er dit arbejdsfelt løbende udvikling af og sparring med de pædagogiske medarbejdere, som skal sikre udvikling og progression for alle børn på dagtilbudsområdet både børn i trivsel og udvikling og børn, som fra tid til anden, er i udfordringer i kortere eller længere perioder af deres liv. Du vil således både have opgaver som faglig sparringspartner for ledere og pædagogiske medarbejdere, være tovholder for konkrete faglige opgaver og indgå i udviklingsopgaver og projekter som procesleder med det mål for øje, at arbejdet skal give gevinst for børnene. 

Ringsted Kommune har et veldrevet dagtilbudsområde med 23 dagtilbud, en kommunal dagpleje og 3 private dagtilbud, med ca. 350 pædagogiske medarbejdere, som dagligt tager vare på ca. 1800-1900 børn. 

Vi tilbyder en stilling, hvor:

 • Du vil blive projektleder for kommunale pædagogiske udviklingsprojekter og du skal kunne facilitere processer på flere niveauer
 • Du skal bl.a. indgå som tovholder for faglige netværk på området
 • Du støtter dagtilbuddene i arbejdet med pædagogiske udviklingsplaner og tilrettelægger og gennemfører tilsyn
 • Du deltager i og faciliterer processer på dagtilbudsledermøder
 • Du giver ledelsessparring lokalt og i ledelsesgrupperne

 

Hvem er du

 • Du har en pædagogisk uddannelse og en solid pædagogisk faglig viden om 0-6 års området, herunder lovgivning, pædagogik, forskning, udviklingstendenser og ledelse.
 • Du har specialpædagogisk viden og erfaring
 • Du arbejder for, at alle børn, uanset forudsætninger, skal trives, lære og udvikle sig i pædagogiske læringsmiljøer og børnefællesskaber
 • Du har et indgående kendskab til og gerne praksiserfaring med både almen- og specialområdet
 • Du er skriftligt og mundtligt velfunderet, klar og tydelig i din kommunikation og du evner at kommunikere på alle niveauer i organisationen
 • Du formår at omsætte politiske visioner til konkrete mål og indsatser på dagtilbudsområdet og du er optaget af kvalitet, effekter og resultater
 • Du kan fange den gode idé i praksisfeltet og lade det sprede sig
 • Du har overblik og kan processtyre og facilitere komplekse udviklingsprocesser med deltagelse af aktører med forskellige fagligheder og perspektiver
 • Du brænder for at gøre en forskel for små og store mennesker qua din grundlæggende passion for udvikling af pædagogisk praksis og læringsmiljøer

 

Vi tilbyder

Et levende og udviklende job i Børnecenteret, hvor du kommer til at indgå i en medarbejderstab, hvor alle gør deres ypperste for at løse de opgaver, som vi er sat i verden for, nemlig at give børnene de allerbedste betingelser for et godt og udviklende børneliv. Du kommer du til at indgå i tætte samarbejdsrelationer i opgaveløsningen, som er kendetegnet ved en grundlæggende tillid og en høj grad af indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og arbejdsform. Vores arbejdsmiljø er båret af et uhøjtideligt og travlt miljø, med en god stemning og plads til humor.

Er du blevet nysgerrig og vil høre mere jobbet er du velkommen til at kontakte Børnecenterchef Annika Hermansen på tlf. 51800203.

Vi holder ansættelsessamtaler i slutningen af uge 43 og tiltrædelse er pr. 1. december 2018. Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Vi bryster os af, at Ringsted Kommune er Midt i mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.

Kontakt

Ringsted Kommune - Børnecenter

Hækkerupsvej 1
4100
Ringsted
Praktisk information
Oprettet:
20-09-2018
Udløber:
21-10-2018
Kviknummer:
LJA-65730086
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning,
Socialrådgivning
Beliggenhed
Lignende job